Kontakt

Katja, Jezersko

Pri 15. letih sem opravila izpit za kategorijo AM, nato še za avto. Letos sem se odločila, da opravim še izpit za motor. Vedno izberem BB."

Dejan, Kranj

Čez noč sem potreboval izpit kategorije BE, temu se je BB prilagodil, da sem z minimalnim številom ur uspešno opravil izpit.

Ajda, Radlje ob Dravi

Za usposabljanje za disponenta sem se odločila predvsem zato, da nadgradim svoje trenutno znanje in se naučim še kaj novega, predvsem na področjih, ki mi niso tako dobro poznana. V mojem primeru je bil to modul carinjenje in tudi modul zakonodaja, saj vsi vemo da se zakoni spreminjajo iz dneva v dan. Vsa predavanja so bila zanimiva in poučna. Všeč mi je bilo, da smo se poleg teorije tudi veliko pogovarjali o primerih iz prakse. Usposabljanje za disponenta bi priporočala vsem, ki jih zanimajo logistični procesi, želijo nadgraditi svoje znanje, izvedeti kaj več o samem poklicu ali pa potrebujejo le formalni certifikat, s katerim bodo lahko v svojem podjetju izkazali usposobljenost.

Ajda, Radlje ob Dravi

Katarina, Laze v Tuhinju

Za usposabljanje za pridobitev strokovne kvalifikacije disponent sem se odločila, ker vem, da ima B&B zelo izkušene in strokovne predavatelje, ki izhajajo iz konkretnih praktičnih primerov. Predavanja so bila zelo zanimiva in udeleženci smo pridobili veliko znanja in novih podatkov, ki jih sedaj lahko uporabljam v podjetju, kjer sem zaposlena. Veliko smo se naučili o Incoterms klavzulah, ki so pomembne v vsakem logističnem podjetju. Šola B&B se zelo prilagodi udeležencem predavanj in ker smo bili nekateri iz bolj oddaljenih krajev, smo predavanjem občasno lahko sledili tudi na daljavo. 

Katarina, Laze v Tuhinju

Tri p***