Kontakt

Nagrade in priznanja

2015

Na 21. jesenskem posvetu poslovnih asistentov, sekretarjev, vodij pisarn in tajnic so podelili nagrado za diplomsko nalogo Osebnostne lastnosti in uspešnost pri delu naši diplomantki Neni Jenko. Več o diplomantki si lahko preberete tukaj. Čestitamo.

2014

Na razpis za najboljše diplomsko delo s področja pisarniškega menedžmenta smo prijavili 14 nalog z vseh naših izobraževalnih programov: logistično inženirstvoekonomist in poslovni sekretar. Priznanja je prejelo sedem nagrajencev: 

Alenka Kuzma, Irena Moškrič, Janja  Černenšek, Marija Štricelj, Nejka Dijak, Sandi Tatarević in Tatjana Potočnik. Čestitamo.

Vse naloge si lahko ogledate na naši spletni strani: Diplomska dela.

Fotografije z dogodka Kaj mora vedeti dobra tajnica, v okviru katerega vsako leto podelijo priznanja, si lahko ogledate tukaj.

2013

Po izboru Planeta GV in revije PIA smo že četrtič postali najboljša šola, ki izobražuje na področju pisarniškega menedžmenta.Hvala, ker skupaj ustvarjamo najboljšo šolo.

Nagrado za svoje diplomsko delo dobijo Boštjan Fajdiga, Darja Ilič, Mihela Debeljak, Petra Mediževec in Suzana Kos.

Čestitamo nagrejencem in njihovim mentorjem. Več o podelitvi in dogodkih, povezanih s tem, si lahko preberete tukaj.

2012

Letos prejme priznanje sedem diplomantk B&B: 

Sara Limovšek, Jasna Dolinar, Nataša Jerše, Ana Klopčič, Maja Lavtar, Doroteja Lokovšek in Petra Prosenc.

Na razpisu je sodelovalo 14 diplomskih nalog višje strokovne šole B&B. Sedem je nagrajenih, zato je Šola B&B razglašena za najboljšo višjo strokovno šolo na področju pisarniškega menedžmenta. Letos smo še posebno ponosni, saj tretji naslov zapored pomeni, da naše diplomske naloge v slovenskem prostoru  dosegajo odličnost. Med nagrajenkami so namreč diplomantke treh naših programov: poslovne sekretarke, ekonomistka in inženirka logistike.

Slavnostna podelitev priznanj je bila 8. novembra 2012 v Laškem.

 

2011

Prijavili smo 20 diplomantk, priznanja so prejele tri: Romana Jeruc, Katarina Umnik in Anka Laketić. Komisija je prijavljena diplomska dela ocenila kot zelo kakovostna, zato smo bili že drugič zapored izbrani za najboljšo šolo, ki izobražuje poslovne sekretarje. 

Podelitev nagrad je bila 10. novembra 2011 v Laškem.

 

2010

Leta 2010 so dobile priznanja Bernarda Bobnar, ki je pisala o zadovoljstvu v življenju in moči pozitivnega mišljenja, Mateja Udovč o ureditvi dokumentarnega gradiva, Katja Dolinar pa o diskriminaciji starejših na trgu delovne sile.

Letos je na razpisu sodelovalo  11 diplomskih nalog študentk višje strokovne šole B&B. Tri so nagrajene, zato je Šola B&B razglašena za najboljšo višjo strokovno šolo. Fotografije s prireditve si oglejte tukaj.

 

2009

Študentka višje strokovne šole B&B, Mojca Švab, je dobila priznanje za najboljša dela na področju poslovne asistence. Podelila ga je revija Poslovna asistenca v novembru 2009.

 

2008

Študentki višje strokovne šole B&B, Mojca Koležnik in Tatjana Velikanje, sta dobili priznanji za najboljša dela na področju poslovne asistence. Podelila ga je revija Poslovna asistenca v novembru 2008.

 

2007

Študentka višje strokovne šole B&B, program poslovni sekretar, Matilda Žakelj, je za svoje diplomsko delo prejela priznanje Poslovne tajnice in Planeta GV za najboljše diplomsko delo.

Erasmus je zakon!
Z vami že 30 let

Z vami že 30 let

Poglej več
Direktorjev pogled

Direktorjev pogled

Preberi več
Zakaj B&B?

Zakaj B&B?

Poglej več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.