Kontakt

Mnogi želijo postati motoristi, ko zagledajo na cesti urejeno kolono jeklenih konjičkov. Posebne pozornosti so običajno deležni chopperisti, saj je odsev pločevine viden od daleč. Želite postati motorist? Ste se kdaj vprašali, kaj je razlog? Vožnja z motorjem je vsekakor vznemirljiva, vendar ljudi ta strast prevzame tudi zaradi drugih stvari …

1. Potlačena želja iz otroštva

Nekateri gojijo željo postati motorist ali imeti motor iz otroških let in čakajo, da bo prišla prava priložnost. Čakajo zaradi šolanja, družine, financ, včasih jo uresničijo šele v srednjih letih in zanje resnično velja reklo:  »Bolj star bolj nor.«

2. Statusni simbol

Nekateri motoristi kupijo motor zato, da ga vozijo na prikolici in razstavljajo po različnih moto prireditvah (npr. na evropskem srečanju Harleyjev, ki je vsako leto septembra v Avstriji). Tam motor postavijo na ogled ter uživajo v občudovanju svojega in drugih.

3. Uporabno prevozno sredstvo

Z motorjem je pot s točke A na točko B znatno hitrejša. Prehitevanje je lažje kot z avtomobilom. Parkirni prostor se najde hitreje.

4. Druženje in družabna srečanja

Veliko moto klubov v Sloveniji in po svetu organizira srečanja, tam tečejo pogovori o aktualnih temah. Namen moto zborov je druženje, ki ga naglici sodobnega časa primanjkuje.

5. Motor in občutek svobode

Ko se voznik z motorjem med vožnjo zlije skupaj v eno, je to lahko nepopisen užitek. Brziš in si fokusiran na pot pred seboj.

 

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.