Kontakt

»Peetraaaaa, a bi midve šli v soboto na Truck Show v Radovljico? Naš Tim je čisto nor na kamione in bi ga peljali gledat te mašine.« Na obrazu se mi nariše nasmešek. To si želim.

Dogajanje 2. truck showa se je začelo že v petek, saj so priznani prevozniki, tako domači kot tuji, prihajali s svojimi veličastnimi kamioni in dvigali. Nekateri so prav umetniško dodelani tako zunaj kot znotraj. Vse se je svetilo in sploh ne bi rekla, da tile lepotci resnično vozijo po slovenskih, evropskih in še bolj oddaljenih cestah. Prava paša za oči. Še za moje, ženske, ki se raje ukvarja s kako drugo pašo. Tega bi še jaz kam peljala, sem nekajkrat pomislila. 

Sobotno vreme je bilo naklonjeno in tudi travnat teren, na katerem je potekala prireditev, je bil presenetljivo že precej suh. Ob prihodu je bilo dogajanje v polnem teku. Tudi naš Aleks z očali, ki simulirajo opitost, nekateri jih niti niso potrebovali, je bil v polnem elementu in na voljo za vsa cestnoprometna vprašanja. Ni imel časa niti za kavo. Sobota je bila rezervirana za razstavo tovornjakov, prijetno druženje obiskovalcev in družabne igre udeležencev. Predstavila so se reševalna in intervencijska vozila, ki so na cesti še kako pomembna. Večera, ki je bil v znamenju country glasbe, s Sandro sicer nisva dočakali. Imava enega v dobrem, ko malce zrastejo otroci.
Preživeli sva prijetne urice v druženju z znanimi in ne znanimi ljubitelji tovrstnega prometa. Tudi reklamiranje BB usposabljanj je že obrodilo sadove ...

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.