Kontakt

Nina Malovrh je oblikovalka, ki najbolj uživa, ko običajnim predmetom riše neobičajne zgodbe in upa na srečne konce. Na ljubljanski Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje je doštudirala industrijsko oblikovanje, v Angliji pa si je poleg ljubezni do pitja popodnaskega čaja (ob katerikoli uri dneva) pridobila magisterij (MA Graphic Communication) na University for the Creative Arts.

Veliko koristnih izkušenj je pridelala v oglaševalskih agencijah, se kalila ob samostojnih projektih na področju oblikovanja embalaže in razmišljala o blagovnih znamkah za naročnike v kozmetični, farmacevtski, in živilski industriji. Dobrih 6 let je v Steklarni Rogaška iz kristala izvabljala nove oblike ter skrbela za privlačno podobo blagovne znamke, kot kreativna direktorica v hčerinskem podjetju Rogaska America, Inc. s sedežem v New Yorku pa je imela priložnost delati celo z Donaldom Trumpom pri ustvarjanju kolekcije kelihov, vaz in skled “Trump by Rogaška”.

V preteklih treh letih ji srce hitreje bije ob raznovrstnih start-up projektih – sodelovala je s CalypsoCrystal, izvajala oblikovalske asane za Agoya.cc in ta hip trenira na Kickstarterju s projektom WibeUp, za katerega je lani jeseni dobila priznanje Društva oblikovalcev Slovenije za Oblikovalski presežek leta.

V vsak svoj projekt se vsaj malo zatreska. A to še ne pomeni, da je oblikovalski proces ena sama romantika. Predstavila bo 10 koristnih spoznanj, do katerih je prišla od velikih projektov do malih startup podvigov. Predavanje je primerno za tiste, ki šele razmišljate, da bi se podali na pot oblikovanja izdelkov ali pa bi vam prav prišel kakšen trik ali nasvet za lažje boljše delo.

 

Termin in lokacija

14. 5. 2018 ob 17:00, Ljubljanska cesta 30, Kranj

Prijava

Potrebna je predhodna prijava preko elektronske pošte: sasa.plaznik@bb.si

Dogodek je brezplačen.

Dobimo se na družbenih omrežjih