Contact

Vozniški izpit za avto - B kategorija

V to kategorijo spadajo osebna in tovorna vozila z največjo dovoljeno maso do 3500 kg, ki nimajo več kot 9 sedežev. Potrebna starost za opravljanje vozniškega izpita te kategorije je 18 let.

Vozniško dovoljenje kategorije B vključuje tudi dovoljenje za vožnjo vozil kategorije AM, G in F (pogoj je opravljen izpit iz varnega dela s traktorjem in traktorskimi priključki) ter štirikolesnikov. 

Če se odločite za vožnjo s spremljevalcem, se pričnete usposabljati s 16 leti in se 2 leti usposabljate s spremljevalcem, nato pa opravite še praktični del vozniškega izpita za avto. V našem voznem parku je bogat izbor sodobnih vozil.

01

Potek

Dokumenti-za-slide-visoka-sola-varstvo/avto3

Vozit sem se naučil na novem Yarisu avtošole BB!

Miha, Kranj

Dokumenti-za-slide-visoka-sola-varstvo/gorenc_teaser

Že moj brat in bratranec sta vozila pri Tomažu Gorencu in tudi jaz sem bil z njim zelo zadovoljen, pred nekaj dnevi sem uspešno opravil izpit. 

Rok, Šenčur

Dokumenti-za-slide-visoka-sola-varstvo/dsc_6

V avtošoli BB so me tako dobro naučili voziti, da me v 20 letih še ni ustavil policaj.

Marjan, Prebačevo

02

Pogoji

  • dopolnjena starost – 17,5 let
  • zdravstveni pregled v pooblaščeni zdravstveni organizaciji oziroma v ambulanti medicine dela, prometa in športa in pridobljeno zdravniško spričevalo 
  • izpit iz prve pomoči

Vozniško dovoljenje kategorije B vključuje tudi dovoljenje za vožnjo vozil kategorije AM - moped, G - delovni stroji in motokultivatorji, F - traktor (pogoj je opravljen izpit iz varnega dela s traktorjem in traktorskimi priključki) ter B1 - štirikolesnikov.

03

Prijava

TELEFON

031 624 000 Kranj

031 624 666 Škofja Loka

041 540 015 Radovljica

 

ELEKTRONSKI NASLOV

avtosola@bb.si

 

ELEKTRONSKA PRIJAVA NA TEČAJ CPP

04