Contact
bb-izobrazevanje/dsc

Si želite doseči več in pridobiti znanje, ki ga boste potrebovali na svojem delovnem mestu? Zdaj je čas, da skupaj pridemo do cilja – želene izobrazbe. S pridobljenimi znanji boste še uspešnejši pri delu in reševanju poklicnih izzivov.

Skupaj bomo razvijali pozitiven odnos do izobraževanja in ga prilagodili vašim potrebam.

Z izobraževanjem boste povečali zaupanje vase, razvijali in nadgrajevali spretnosti.

Naša vizija je upravičiti vaše zaupanje s kakovostnim izobraževanjem in zagotoviti veščine, ki bodo uporabne na vašem delovnem mestu.

V šoli B&B boste sprejeti in motivirani. Poskrbeli bomo za dobre odnose in zadovoljstvo vseh vključenih.

Pogumno pri odločitvi.

 

Mag. Maja Zalokar,
vodja izobraževalnega centra

Visoka strokovna šola

Hrepeniš po spremembi? Te mika napredovanje in razvoj kariere? Če je tvoj odgovor da, se zavedaš pomena stalnega nadgrajevanja znanja.

Si želiš, da bi v šoli, kamor se vpisuješ, upoštevali znanja, ki jih prinašaš s seboj? Potrebuješ diplomo hitreje kot v treh letih?

Na podlagi dolgoletnih izkušenj izobraževanja odraslih, smo razvili unikaten model izvajanja študija. Prilagodimo se potrebam vsakega študenta posebej, zato smo prepričani, da bomo skupaj našli pot do cilja tudi zate.

POGLEJ VEČ

Višja strokovna šola

Pridobi stopnjo izobrazbe VI/1 in postani inženir. S tem dobiš potrditev svojega znanja in kompetenc, hkrati pa si olajšaš možnost napredovanja – tako karierno kot osebnostno.

S končano višjo strokovno šolo se lahko vpišeš v 2. letnik večine visokošolskih programov, kar ti omogoča postopno pridobivanje izobrazbe.

Višješolski študij je primeren za odrasle z veliko obveznostmi in željo po novem znanju in napredovanju ter mlade, ki želite združiti kariero in študij in v življenju hitreje napredovati.

INŽENIR LOGISTIKE INŽENIR STROJNIŠTVA INŽENIR ELEKTROENERGETIKE EKONOMIST

Srednja šola

Čutiš, da v življenju lahko dosežeš več? Si želiš višjo stopnjo izobrazbe? Končati nekoč začeto šolanje ali doseči naziv, ki bo izboljšal tvoj položaj na trgu dela? Nikoli ni prepozno!

LOGISTIČNI TEHNIK EKONOMSKI TEHNIK