Kontakt

 

Kot še veliko drugih dejavnosti so v zadnjem letu tudi poklicna usposabljanja bolj kot ne mirovala. Vsi smo nenadoma začutili nekakšen občutek stiske, izgubljenosti in nesigurnosti, ko smo dnevno spremljali dogajanja in ukrepe sredi katerih smo se nenadoma znašli.

Kakšna maska? Kakršna koli, samo da je, tako ali tako jih ni bilo mogoče dobiti. Katero razkužilo? Ne dotikaj se tega. Pazi na razdaljo! Razkuževali smo se, kot da se še nikoli nismo umivali.

Celotno situacijo smo čutili in dihali z vami

Eno leto nazaj smo se z grozo spraševali, kaj nam bo vse skupaj prineslo. Na začetku resnično nekaj strahu, potem pa le še več volje in motivacije, da prav za vsakega od vas najdemo rešitev.
Nekaterim so se nenadoma podrli vsi načrti in ste nas zaskrbljeno spraševali kdaj boste lahko opravili zastavljene cilje in obveznosti. Pojavljala so se vprašanja, na katera celo sami večkrat nismo imeli odgovora.

Delamo vse, da ste obveščeni o aktualnem dogajanju, stalno smo v stiku s pristojnimi organi, opozarjamo na problematiko v tem stanju in nenehno predlagamo rešitve.

V upanju, da se razmere čim prej vrnejo na stare tirnice in nadomestimo vsa zamujena usposabljanja, ki preganjajo tako vas kot nas, se intenzivno pripravljamo na polne izvedbe in povečano število usposabljanj, takoj, ko bo izvedljivo.

Avtor: B & B, d.o.o.

Oznake: koda 95 poklicni voznik Usposabljanje
Dobimo se na družbenih omrežjih