Kontakt

Intervencijska vozila

Intervencijska vozila

Reševalci, gasilci, policisti in pripadniki civilne zaščite požrtvovalno in predano skrbite za varnost, zdravje in življenje celotne družbe, pri tem pa ste vsakodnevno izpostavljeni nepredvidljivim okoliščinam v prometu in s tem tveganju za lastno varnost. Za uresničevanje svojega poslanstva si zaslužite vso podporo za varno delo s čim manj stresa.

V podjetju B&B na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja usposabljanja poklicnih voznikov vemo, da je kompetentnost pri upravljanju motornih vozil izrednega pomena tako za preprečevanje morebitnih nesreč kot tudi za samozavestno obvladovanje razmer na cestah. Poleg strokovnih kompetenc in psihološke pripravljenosti je suvereno obvladovanje vozila ključnega pomena za učinkovitost pri opravljanju dela in, kar je pri tem še posebej pomembno, za lastno varnost in dobro počutje voznikov. Kamenček v mozaiku zagotavljanja pogojev za opravljanje vašega plemenitega dela, s katerim rešujete življenja, želimo tako prispevati s ponudbo naših programov usposabljanja za varno vožnjo intervencijskih vozil.

Usposabljanje reševalcev

Vse več intervencijskih služb se srečuje z vozili, ki presegajo največjo dovoljeno maso 3,5 tone in pomanjkanjem voznikov z izpitom C kategorije. Zdaj boste ta vozila lahko vozili tudi z uspešno opravljenim usposabljanjem za tako imenovana manjša intervencijska vozila.

To možnost je omogočil Zakon o voznikih in sicer za vozila z največjo dovoljeno maso od 3,5 do 5,5 tone in sicer za vožnjo manjših gasilskih vozil, vozil policije, reševalnih vozil in specialnih vozil za izvajanje nujne medicinske pomoči, ki se uporabljajo v okviru javne zdravstvene službe in vojaške zdravstvene službe, posebej označenih intervencijskih vozil civilne zaščite, gorske, jamarske ter podvodne javne reševalne službe in mobilne enote ekološkega laboratorija, ki se uporabljajo za opravljanje nalog zaščite, reševanja in pomoči.

POGLEJ VEČ

Trening varne vožnje

Na intervencijskih vožnjah se vozniki pogosto srečujete s kritičnimi situacijami, kjer je pravilna reakcija in dobro obvladovanje vozila ključnega pomena za varno vožnjo. Prav tako pa je dobro poznati obnašanje specialnih vozil, ko se znajdejo v takih situacijah.

Imamo veliko izkušenj z izvedbo treningov varne vožnje za najrazličnejše uporabnike specialnih vozil (policija, reševalci, dežurni zdravniki, gasilci, nadzorne službe,…). Pripravili vam bomo program treninga ki bo odgovarjal vašim vozilom (osebna, dostavna, terenska ali tovorna) in potrebam/posebnostim vašega dela, tako da bo usposabljanje kar najbolj koristno.

Informacije:

M: 031 624 000
T: 04 280 83 00
E: avtosola@bb.si

POGLEJ VEČ

Z vami že 30 let

Z vami že 30 let

Poglej več
Direktorjev pogled

Direktorjev pogled

Preberi več
Zakaj B&B?

Zakaj B&B?

Poglej več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.