Kontakt

Izjava za javnost DIGIT55+

Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo je 20. 5. 2022 objavila javni razpis za Sofinanciranje izvajanja neformalnih izobraževanj za odrasle, stare 55 let ali več na področju digitalnih kompetenc za leto 2022. 

V ponedeljek, 1. 8. 2022, smo s strani izvajalca razpisa, Slovenskega regionalno razvojnega sklada kot eden izmed 19 izbranih izvajalcev prejeli odločbo o izboru na razpisu za izvedbo projekta GO DIGIT 55+. 
Po odločbi imamo na razpolago 281 prostih mest. Na B&B so predavatelji, gradiva, prostori in oprema pripravljeni za izvedbo. 

Dan po odločitvi o izbiri, ko so mediji objavili seznam izvajalcev izobraževanj, smo na B&B od 16.00 ure do konca naslednjega dne prek sedmih telefonskih linij in elektronske pošte sprejeli več kot 800 klicev in več kot 400 elektronskih sporočil, na katera še odgovarjamo.

Žal zaradi izredno velikega interesa za prijavo na 281 razpisanih mest prihaja do nezadovoljstva in celo groženj našim sodelavcem s strani oseb, ki so ostale brez možnosti prijave. 
Prosimo za strpen odnos.

V B&B izobraževalnem centru se vedno trudimo v korist strank in delamo po najboljših močeh. Tudi trenutna situacija ni izjema, vendar nanjo nimamo vpliva, zato prosimo za razumevanje.

Predlagamo, da se v primeru vprašanj, predlogov in pripomb po telefonu ali elektronski pošti obrnete na Službo Vlade RS za digitalno preobrazbo.

Hvala
Ekipa B&B
 


V primeru, da želite biti obveščeni o morebitnih prostih mestih na izobraževanjih se prijavite preko spletnega obrazca.

OBRAZEC ZA OBVEŠČANJE

Dr. Andrej Friedl: Za odgovorno poslovanje

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.