Praznujemo 30 let | B&B

Praznujemo 30 let

Skupaj do cilja. Z vami že 30 let.

Praznujemo 30 let

Družinsko podjetje B&B s 30 letno tradicijo, je eno vodilnih na področju izobraževanja odraslih, usposabljanj s področja cestnega prometa, hkrati pa smo tudi ena največjih avtošol v Sloveniji.

V 30 letih delovanja smo ustvarili več kot 2600 diplomantov s področja logistike, ekonomije, strojništva, elektroenergetike, varstva okolja in več kot tisoč maturantov s področja logistike in ekonomije.

Srednje-, višje- in visokošolsko izobraževanje izvajamo na dveh lokacijah - v Ljubljani in v Kranju.

Predavatelji so ugledni strokovnjaki, zaposleni v slovenskih in mednarodnih družbah ter na pristojnih ministrstvih. Predavanja potekajo preko spleta in v sodobno opremljenih predavalnicah. Obogatena so z modernimi tehnikami in metodami preko katerih pridobite znanje za prihodnost.

Povprečno letno izvedemo 80 usposabljanj s področja cestnega prometa za več kot 2500 zadovoljnih udeležencev.

Kot ena največjih avtošol v Sloveniji se lahko pohvalimo z začetki v letu 1990 z dvema starima »stoenkama«, naš vozni park pa danes obsega kar 27 osebnih avtomobilov, 18 motorjev, 2 tovornjaka in 3 prikolice. Za vas smo na voljo na kar štirih lokacijah na Gorenjskem - v Kranju, Škofji Loki, Radovljici in na Jesenicah.

Kazalci kilometrov osebnih avtomobilov skupaj letno pokažejo nekaj več kot 2.650.000 prevoženih km, v 30 letih pa smo do vozniškega izpita uspešno pripeljali kar 27.516 kandidatov.

SKUPAJ DO CILJA. Z vami že 30 let.

 

BB 30 let

BBlog Izobraževanje / 16.05.2020 / Rok Levec

Nekaj potovanj sem v svojem življenju že dal skozi, večinoma sem v tujini preživel poletja in jeseni, nikoli pa nisem imel priložnosti v zimskem času oditi v toplejše kraje. Za Erasmus+ sem...