Praznujemo 30 let | B&B

Praznujemo 30 let

Skupaj do cilja. Z vami že 30 let.

Praznujemo 30 let

Družinsko podjetje B&B s 30 letno tradicijo, je eno vodilnih na področju izobraževanja odraslih, usposabljanj s področja cestnega prometa, hkrati pa smo tudi ena največjih avtošol v Sloveniji.

V 30 letih delovanja smo ustvarili več kot 2600 diplomantov s področja logistike, ekonomije, strojništva, elektroenergetike, varstva okolja in več kot tisoč maturantov s področja logistike in ekonomije.

Srednje-, višje- in visokošolsko izobraževanje izvajamo na dveh lokacijah - v Ljubljani in v Kranju.

Predavatelji so ugledni strokovnjaki, zaposleni v slovenskih in mednarodnih družbah ter na pristojnih ministrstvih. Predavanja potekajo preko spleta in v sodobno opremljenih predavalnicah. Obogatena so z modernimi tehnikami in metodami preko katerih pridobite znanje za prihodnost.

Povprečno letno izvedemo 80 usposabljanj s področja cestnega prometa za več kot 2500 zadovoljnih udeležencev.

Kot ena največjih avtošol v Sloveniji se lahko pohvalimo z začetki v letu 1990 z dvema starima »stoenkama«, naš vozni park pa danes obsega kar 27 osebnih avtomobilov, 18 motorjev, 2 tovornjaka in 3 prikolice. Za vas smo na voljo na kar štirih lokacijah na Gorenjskem - v Kranju, Škofji Loki, Radovljici in na Jesenicah.

Kazalci kilometrov osebnih avtomobilov skupaj letno pokažejo nekaj več kot 2.650.000 prevoženih km, v 30 letih pa smo do vozniškega izpita uspešno pripeljali kar 27.516 kandidatov.

SKUPAJ DO CILJA. Z vami že 30 let.

 

BB 30 let

BBlog Izobraževanje / 23.04.2020 / Tatjana Čeh Naglič

Sašo Gorjanc je predavatelj, ki je vedno pripravljen pomagati in išče rešitev, dokler je ne najde. Zaposlen je na Zavodu za gozdove Slovenije kot vodja projekta BEECH POWER, pred tem pa je...

Loading...