Ekonomski tehnik SSI | B&B

Ekonomski tehnik SSI

Odskočna deska za izgradnjo bogate poklicne kariere.

Program

Ekonomski tehnik se uvršča med zanimive, sodobne in aktualne poklice. Možnosti zaposlitve so neomejene, dostopnih je tudi veliko visokošolskih strokovnih programov, kjer lahko izobraževanje nadaljujete. Poleg spošnih znanj (matematika, jeziki, računalništvo, komunikacija, psihologija, umetnost ipd.) pridobite tudi strokovne kompetence. Urniki so znani za celo leto vnaprej, če želite, pa lahko znanje pridobivate še hitreje in izpite opravljate individualno. V izvedbo programa so vključena predavanja, vse gradivo (tiskano in v elektronski obliki), elektronska prijava na izpit in članstvo  v šolski knjižnici. Spoštovanje, razumevanje, dostopnost in prijaznost odlikujejo šolo BB.

01
02

Predmetnik

Izobraževanje poteka po prilagojenem predmetniku za šolanje ob delu za odrasle. Predavanja potekajo trikrat tedensko v popoldanskem času, ob sobotah dopoldne. Šolanje lahko opravljate tudi s samoizobraževanjem. Izobraževalni program traja tri leta in se zaključi s poklicno maturo. Program izvajamo v Kranju (Ljubljanska cesta 30 na Laborah). Lokacija je zlahka dostopna, brezplačnega parkirnega prostora je dovolj.

 • "Vaš vložek v znanje je lahko vaša najboljša investicija. Na BB vam jo pomagamo uresničiti."

  Mag. Barbara Grintal, predavateljica

 • "Na BB mi je všeč, da si predmeti sledijo drug za drugim, da ni več predmetov hkrati."

  Milan R., ekonomski tehnik

Predavatelji

Predavatelji so naši dologletni sodelavci z bogatimi strokovnimi in pedagoškimi izkušnjami. Delo z odraslimi udeleženci jim predstavlja izziv, zato so na voljo tudi izven predavalnice - preko e-pošte in spletnih učilnic.

Pogovorite se z našimi organizatorji izobraževanj, ki vam bodo pomagali k odločitvi za šolanje.

 

03
 • Ana Orešnik
  Ana Penko
  Organizatorka izobraževanj in svetovalka
  ana.penko@bb.si
 • Saša Plaznik, BB, B&B, izobraževanje, usposabljanje, avtošola, šola vožnje, diploma, visoka šola, višja šola, srednja šola
  Saša Plaznik
  Organizatorka izobraževanj
  sasa.plaznik@bb.si
 • tatjana čeh naglič, vodja delavnic, delavnice za brezposelne
  Tatjana Čeh Naglič
  Vodja kariernega centra
  tatjana.ceh-naglic@bb.si
04

Vpis

V program se lahko vključite vsi, ki ste uspešno zaključili osnovno šolo. Vpisi v novo šolsko leto potekajo v začetku septembra, vključiti pa se je možno tudi med šolskim letom. Za vpis potrebujete originalna spričevala, osebni dokument in fotografijo, vpisne obrazce prejmete v referatu šole, informativno prijavo pa lahko uredite preko spleta.

Upravni odbor B&B, d.o.o. za vsako šolsko leto določi višino šolnine in ceno poklicne mature.

 

Udeleženci izobraževanja lahko finančne obveznosti do šole poravnajo na več načinov:

 • z enkratnim plačilom,
 • v več zaporednih mesečnih obrokih,
 • na podlagi naročilnice podjetij ali s.p.,
 • na podlagi odločbe Zavoda za zaposlovanje RS (za brezposelne).

Loading...