Vozniki začetniki | B&B

Vozniki začetniki

Trening varne vožnje za voznike začetnike

Trening - Varna vožnja

Vozniki začetniki morajo po pridobitvi vozniškega izpita opraviti trening varne vožnje in skupinsko delavnico o varnosti cestnega prometa. Z našo ekipo vrhunsko usposobljenih inštruktorjev bomo poskrbeli da bo vaš dan minil zanimivo in koristno. Dodatno usposabljanje je obvezno za vsakega voznika začetnika, kateremu je bilo po 13. 8. 2010 prvič izdano vozniško dovoljenje kategorije A2, A ali B. Usposabljanje mora voznik začetnik opraviti do konca svojega začetniškega staža oziroma pred potekom veljave vozniškega dovoljenja. Po opravljenem usposabljanju, udeleženec prejme potrdilo s katerim lahko podaljša veljavnost vozniškega izpita.

 

 

01
02

Postopek

Usposabljanje je enodnevno in je sestavljeno iz treninga varne vožnje in skupinske delavnice o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med prometnimi udeleženci.

Usposabljanja se lahko udeležite ko minejo najmanj štirje meseci od dneva ko ste opravili izpit.

Priporočamo vam, da se na trening odpravite z vašim vozilom, s katerim se tudi sicer vsakodnevno vozite v prometu. Le tako bo trening dosegel najboljši efekt.

Termini

Treninge varne vožnje izvajamo redno vsaj enkrat mesečno, razpisane prihajajoče termine pa si lahko ogledate v koledarju dogodkov.

Zaključenim skupinam najmanj šestih oseb lahko ponudimo tudi individualne termine po dogovoru.

03
  • Aleksander Kolander, BB, B&B, izobraževanje, usposabljanje, avtošola, šola vožnje
    Aleksander Kolander
    Strokovni sodelavec za področje prometa
    aleksander.kolander@bb.si
04

Informacije

Za več informacij v zvezi s treningi varne vožnje za voznike začetnike nas pokličite ali nam pišite preko spodnjih kontaktov.

T: 04 280 83 02

M: 031 624 000,

E: info@bb.si

Loading...