Mala šola dirkanja

Mala šola dirkanja

Mala šola dirkanja z gokarti

Trening

Bi se želeli naučiti osnov dirkanja, ali zgolj na dirkališču sprostiti odvečni adrenalin? Vabimo vas, da se udeležite male šole dirkanja s profesionalnimi karti, ki jo organiziramo v sodelovanju s tekmovalno ekipo Hitri dirkač. Udeležite pa se je lahko vsi, ki ste že dopolnili 18 let, ter ste seveda telesno sposobni vožnje, veliki med 160 in 195 centimetri.

01
02

Karti

Dirkali boste lahko s profesionalnimi dirkalnimi karti serije Rotax Max. Njihovi dvotaktni motorji zmorejo največjo moč 29 KM, kar lahkemu kartu nudi odlične pospeške ter vozne lastnosti.

Lastnosti kartov Rotax Max:

  • 2-taktni, moč motorja: 29 KM
  • Največja hitrost: 115 km/h
  • Pospešek 0-100 km/h: cca 3,5 s

Dirkališča

Šola se običajno odvija na dirkališču Raceland v Krškem, ki velja za tehnično zahtevno, dolžina kroga pa je približno 1 kilometer. Dirkališče se ponaša tako s hitrimi zavoji, kakor tudi s tehnično zahtevnim počasnim delom, v nočnem času je osvetljeno, iz terase ob pisti pa je omogočen dober pregled nad dogajanjem. Ob dirkališču je na voljo tudi gostinska ponudba.

Izvedba je mogoča tudi na ostalih bližnjih dirkališčih v naši okolici npr. Vrtojba, Ptuj, Čedad, Rijeka.

03
04

Kontakt

INFORMACIJE IN PRIJAVA:
T: 04 280 83 02
M: 031 624 000
E: info@bb.si

BBlog Izobraževanje / 18.09.2020 / Kaja Kramar

Spoznaj najnovejši trend študija za odrasle – kombiniran študij. Zagotovo poznaš klasičen študij, prepričana sem, da ti je poznan tudi e-študij. Kaj pa je kombiniran študij? Kombiniran študij...