Kontakt

 

V šoli vožnje B&B se zavedamo tvoje želje in potrebe po opravljenem vozniškem izpitu za avto, motor, tovornjak ali druge kategorije vozil.

Želimo ti ustreči in te v zahtevnih pogojih popeljati do cilja. Zavedati pa se moramo, da so zaščitni ukrepi zaradi še vedno razsajajočega virusa COVID-19 izredno strogi:

Usposabljanje iz teorije - tečaj CPP

Izvedba usposabljanja iz teorije – tečaj CPP, je predvidena v šolah vožnje v Kranju, Radovljici, na Jesenicah in v Škofji Loki med počitnicami, v tednu od 20. 2. dalje. Kot kandidat za voznika moraš biti na usposabljanju iz splošnega dela prisoten štiri dni po 4 šolske ure, iz dodatnega dela pa dan, dva ali štiri, odvisno za katero kategorijo se usposabljaš. Za usposabljanje za izpit za avto skupaj potrebuješ šestdnevno udeležbo.

Poleg splošnih navodil NIJZ, moramo upoštevati tudi sledeče:

  • Udeležba je dovoljena vsem, ki vsak dan pred začetkom predavanj v šoli vožnje predložite negativni izvid testa na prisotnost SARS-CoV-2 (COVID-19) po HAGT ali PCR metodi, ki je opravljen v Republiki Sloveniji in izvid testa ni starejši od 72 ur.
  • Ob vstopu v prostor morate obvezno nositi FFP 2 masko (običajna kirurška maska ali pralna maska ni ustrezna).
     

Usposabljanje iz vožnje

V primeru, da je za tabo že nekaj učnih ur vožnje, lahko nadaljujemo z učenjem. Svojo željo po nadaljevanju sporoči organizatorki usposabljanja v poslovalnici šole vožnje B&B ali svojemu učitelju vožnje, da se dogovorimo za termin.

Če imaš opravljen teoretični del izpita (na izpitni komisiji), z vožnjo pa še nisi začel-a, se za začetek usposabljanja obrni na organizatorko usposabljanja v šoli vožnje B&B.

Poleg splošnih navodil NIJZ, je potrebno upoštevati tudi sledeče:

  • Pred vsako uro (ali sklopom ur) vožnje moraš predložiti izvid z negativnim testom na prisotnost SARS-CoV-2 (COVID-19) po HAGT ali PCR metodi, ki je opravljen v Republiki Sloveniji in izvid testa ni starejši od 72 ur.
  • Med usposabljanjem v vozilu moraš obvezno nositi FFP 2 masko (običajna kirurška maska ali pralna maska ni ustrezna).

Testiranje na prisotnost SARS-CoV-2 (COVID-19) po HAGT metodi

Upoštevajmo, da je testiranje od kraja do kraja možno le ob določenih dnevih in urah, da je včasih potrebno čakanje na testiranje, v vsakem primeru pa tudi na rezultat testa, zato preudarno izberimo lokacijo in čas, ko se odpravimo na testiranje.

V nekaterih dispanzerjih medicine dela, prometa in športa ali drugih zdravstvenih ustanovah je možno tudi samoplačniško testiranje, katerega strošek se večinoma giblje okrog 30 EUR.

Pred dogovorom o začetku usposabljanja se posvetuj z organizatorjem usposabljanja v šoli vožnje B&B ali z učiteljem vožnje, kako v času veljavnosti posameznega testa opraviti čim več ur vožnje.

Kaj storiti, če se usposabljanja zaradi prezahtevnih ukrepov ne morem udeležiti?

V kolikor meniš, da ti zahtevani zaščitni ukrepi z vsemi omejitvami (dostopnost ali pogostost testiranja) ta trenutek ne omogočajo udeležbe na tečaju CPP in učnih urah vožnje, prenesi skrb za svoj vozniški izpit na nas in se preko spodnje povezave prijavi na prejemanje novic o dostopnejših pogojih v tvojem kraju. 

O spremembah in prijaznejših možnostih te bomo sproti obveščali in ti zagotovili usposabljanje za vozniški izpit v najkrajšem možnem času v skladu s pričakovanji.

Kaj storiti, če se usposabljanja zaradi prezahtevnih ukrepov ne morem udeležiti?

V kolikor meniš, da ti zahtevani zaščitni ukrepi z vsemi omejitvami (dostopnost ali pogostost testiranja) ta trenutek ne omogočajo udeležbe na tečaju CPP in učnih urah vožnje, prenesi skrb za svoj vozniški izpit na nas in se preko spodnje povezave prijavi na prejemanje novic o dostopnejših pogojih v tvojem kraju. 

O spremembah in prijaznejših možnostih te bomo sproti obveščali in ti zagotovili usposabljanje za vozniški izpit v najkrajšem možnem času v skladu s pričakovanji.

INFORMACIJE

Šola vožnje Kranj
M: 031 624 000
E: sandra.janc@bb.si 

Šola vožnje Škofja Loka
M: 031 624 666 
E: ela.vidmar@bb.si 

Šola vožnje Radovljica
M: 041 540 015
E: irena.praprotnik@bb.si 


 

 

Avtor: Brane Lotrič

Oznake: Avtošola izpit šola vožnje
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.