Pogoji zasebnosti

Pogoji zasebnosti

1. Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://www.bb.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja B&B, d.o.o., Cesta Staneta Žagarja 27a, 4000 Kranj, davčna številka SI11425946.  

2. Omejena odgovornost

Podjetje B&B, d.o.o.. ne odgovarja za uporabo spletnih strani https://www.bb.si/.  Podjetje lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

3. Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.bb.si/ za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

4. Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Podjetje B&B, d.o.o. bo z vsemi podatki, zbranimi na straneh https://www.bb.si/, razpolagalo v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Podjetje bo podatke, pridobljene preko spletne strani, hranilo do zakonsko določenega roka hrambe, oziroma do 5 let od zaključka opravljene storitve. Izjavo, s katero uporabnik dovoljuje hrambo osebnih podatkov in uporabo kontaktnih podatkov lahko kadarkoli prekliče iz lastnega in preverjenega elektronskega naslova. Osebni podatki, ki jih podjetje ne hrani na podlagi zakona, bodo v tem primeru izbrisani. Izpis osebnih podatkov, ki jih hrani podjetje, lahko zahtevate kadarkoli. Na pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov pri podjetju B&B, d.o.o. se lahko obrnete preko elektronskega naslova varstvo.podatkov@bb.si.

Z vnosom elektronskega naslova na strani https://www.bb.si/ se v celoti strinjate, da lahko podjetje uporabi vnešene podatke za namen neposrednega trženja preko elektronske pošte, Facebooka in Googla, pošiljanje ponudb, promocijskih gradiv, nagradnih akcij ter vabil na dogodke, komuniciranja in izvajanja drugih vrst tržnih in poslovnih analiz.

5. Piškotki

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

  • Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
  • Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
  • Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.

Zaupajo nam