Kontakt
bb-usposabljanje/shutterstock

Usposabljanja

Pridobi praktična znanja za razvoj kariere, izboljšaj zaposlitvene možnosti in možnosti napredovanja.

Zagotavljamo kvalitetno storitev, ter strokovnost in prilagodljivost v procesu usposabljanja.

Cestni promet

Poklici na področju cestnega prometa postajajo vedno bolj iskani. Preveri ponudbo in spremeni ali nadgradi svojo karierno pot.POGLEJ VEČ

Pomorski promet

Prijavite se na usposabljanje za voznike viličarjev, težke gradbene mehanizacije in avtodvigal in opravite tgm izpit. Delovne izkušnje združite s strokovnim znanjem in prisluhnite nasvetom strokovnjakov.

POGLEJ VEČ

Železniški promet

Usposabljanje strojevodij in voznikov progovnih vozil.

POGLEJ VEČ

Delovni stroji

Oseba, ki upravlja čoln, mora imeti potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna (do 24m), ki ga pridobi na podlagi opravljenega izpita.

POGLEJ VEČ

Ekonomična vožnja

Bi radi izboljšali svojo vožnjo ter zmanjšali stroške goriva? Potem je Akademija profesionalne vožnje prava rešitev za vas. Nudimo vam treninge ekonomične vožnje za osebna, dostavna in tovorna vozila ter avtobuse.

POGLEJ VEČ

Organizacija dogodkov

Za zaključene skupine vam pripravimo adrenalinske dneve na poligonu, team buildinge, poskrbimo pa tudi za predstavitve proizvodov za stranke ali novinarje.

POGLEJ VEČ

Karting

Zabava za mlade in mlade po srcu. Karting je odličen način za spopad v tehniki vožnje in obvladovanju vozila začinjen z zvrhano mero zabave. Prebudite dirkaško žilico v vas in se v varnih pogojih zapodite po odlični stezi, ki vključuje vse tipe zavojev in celo krajše klančine.

POGLEJ VEČ

Varna vožnja

Trening varne vožnje je namenjen vsem voznikom, ki želijo spoznati obnašanje svojega vozila v nevarnih situacijah ter se naučiti pravilnega ukrepanja. Poleg pridobljenega znanja je trening tudi zanimiva izkušnja, ki se vam za dolgo vtisne v spomin.

POGLEJ VEČ

Intervencijska vozila

Reševalci, gasilci, policisti in pripadniki civilne zaščite požrtvovalno in predano skrbite za varnost, zdravje in življenje celotne družbe, pri tem pa ste vsakodnevno izpostavljeni nepredvidljivim okoliščinam v prometu in s tem tveganju za lastno varnost. Za uresničevanje svojega poslanstva si zaslužite vso podporo za varno delo s čim manj stresa.

POGLEJ VEČ

Zakaj diplomanti priporočajo vpis v šolo B&B?

Zakaj diplomanti priporočajo vpis v šolo B&B?

  Večkrat se zgodi, da študente ob vstopu v referat mimogrede vprašam, kako, da so se odločili za študij pri nas. Ljudje imamo namreč različne razloge zakaj se odločimo za točno določeno šolo. Najpogostejši odgovor je - zaradi priporočila prijateljev in znancev.. To nas še posebno veseli, saj nam je pomembno, da maturanti in diplomanti zaključite šolo z lepimi spomini na obdobje izobraževanja. Z nekaterimi skupaj preživimo tudi več let – pri nas začnejo s srednješolskim izobraževanjem, po uspešno opravljeni maturi pa nadaljujejo s študijem na višji strokovni šoli ali B&B visoki šoli za trajnostni razvoj. Všeč jim je način in potek izobraževanja. Praktično znanje za prihodnost V času študija ne pridobiš le teoretičnega znanja, ampak se spoznaš tudi s prakso na izbranem področju. V primeru, da se ujemajo s smerjo študija, priznamo tvoje delovne izkušnje. Karierni center V Kariernem centru z veseljem svetujemo tudi glede pridobivanja prvih delovnih izkušenj in je postal postojanka tudi za tiste, ki želite poglobiti znanje s področja vodenja kariere in razvoja zaposlitvenih kompetenc. Kombiniran študij V šoli B&B imamo stik predvsem z odraslimi, ki si s študijem in višjo izobrazbeno raven želite zagotoviti boljše delovno mesto ali zamenjati trenutno službo. Nekateri izmed vas ste že obiskovali druge fakultete in se prepisali k nam, zaradi ugodnejših pogojev za študij - predavanja potekajo le v popoldanskem času, lahko se izobražuješ tudi doma, preko e-učilnic, kjer najdeš vso potrebno gradivo za študij. Predavanja potekajo modularno, kar pomeni, da poslušaš predavanja enega predmeta, nato pa v roku 14 dni sledi izpit. Tako je časa za učenje in utrjevanje dovolj. Veliko naših diplomantov to izpostavi kot eno največjih prednosti, saj so se lažje osredotočili le na eno snov na enkrat. Priznamo že opravljene izpite Opravljene izpite na prejšnji fakulteti lahko priznamo, v primeru, da se vsebine izpitov pokrivajo z vsebinami predmetov programa na katerem nadaljuješ študij. V šolnino je zajeto kar trikratno opravljanje izpita. Brezplačni individualni izpitni roki Razumemo, da je študij ob delu včasih naporno usklajevati z vsemi obveznostmi, zato je povsem življenjsko, da se kakšnega izpita ne boste mogli udeležiti. Za takšne primere ponujamo brezplačne izpitne roke. Izpit lahko opravite v terminu, ki vam najbolj ustreza.

Poglej več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.