Kontakt

 

Kaj moram znati, da si zagotovim uspeh in dobro službo?

V medijih, na družabnih omrežjih, v pogovorih se sprašujemo, kaj je danes treba znati, da bomo zanimivi tudi v prihodnje. Mladi to raziskujejo zase, starši zanje, šole za vpis, delodajalci za to, da bi dobili najboljši kader.

Nekoč je bilo …

Nekoč je bilo pomembno, da si se vpisal na šolo, ki je bila blizu; če si bil odličnjak, seveda na gimnazijo, za vse druge pa …, da bo čim prej služba in »svoj denar«. Plan je bil dobiti »ziher« službo nekje blizu (očitno smo bili precej nenaklonjeni razdaljam …). In tam ostati.

Iskanje talentov

Pa danes? Delodajalci iščejo talente, kompetentne ljudi, vajene in željne timskega dela, ki se hitro prilagajajo spremembam v gospodarstvu. S talentom se že rodimo, prav je, da ga negujemo, pilimo in kasneje unovčimo. Timskega dela se lahko "naučimo" že na ulici, preko igre z vrstniki. Pred in v osnovni šoli se spodbuja medsebojno sodelovanje, kombinacija veščin posameznikov v skupini. Eden napiše, drugi nariše, tretji nastopi … To je pomembnejše od učnih načrtov, od posameznih poglavij, od faktografskih podatkov, s katerimi nam polnijo glave.

Brezplačne delavnice

Dandanes je mogoče na trgu znanje dobiti zastonj. Zasebne in javne izobraževalne organizacije ponujamo možnost udeležbe na različnih delavnicah in tečajih. Mnogo znanja prehaja prek spleta. Vse, kar potrebujemo, je odločitev in disciplina. Poiščite termine in si zagotovite mesto.

Učenje prek spleta

Odločite se za učenje programiranja, jezikov, računalništva prek spleta. Določite si termine in se jih držite. Poskrbite zase – pridobite znanje. Znanje je vrednota, ki nam je nihče ne more vzeti. Tudi številnim delodajalcem se zdi praktično znanje pomembnejše od formalne izobrazbe.

Formalno izobraževanje

Navsezadnje pa se le odločite za pridobitev formalne izobrazbe. Konec koncev s tem pridete v krog strokovnjakov, pridobite nova poznanstva na področju s katerega se izobražujete in pa seveda tudi samozavest, s katero boste nadgradili svojo kariero. Pokličite nas, se oglasite na naših lokacijah ali nam pišite na referat@bb.si in se dogovorite za dokončanje srednješolskega, višješolskega ali visokošolskega izobraževanja. Komaj se bo dobro začelo, že si bomo segli v roke ob maturi ali diplomi. Ko boste enkrat začeli, ne boste mogli nehati.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.