Kontakt

Puberteta je mimo, starši ti ne težijo več, z malo sreče si tudi ekonomsko samostojen. Seveda pa so pred teboj največji življenjski izzivi, osebni in poslovni; kako naprej. Adrenalinsko obdobje.

Podjetje B&B je staro natanko četrt stoletja, otroške bolezni in puberteta so mimo, zdaj pa k trajnostnemu urejanju poslovanja. Ko sem se kot mladenič pri šestindvajsetih podal v podjetniške vode, nisem vedel, kaj to pomeni. Imel sem cilj delati bolje in prijazneje kot se je takrat delalo v avtošolah. Imel sem cilj delati. Motiv in voljo ter mladostniško zagnanost. Administrativnih opravil, razen najosnovnejših takrat skoraj ni bilo in lahko smo se posvetili zgolj in samo kakovosti dela in zadovoljstvu strank. Ni bilo davka na izdan račun. Leta 1989 ni bilo davka!

Pa danes?

Davščine so visoke, ni pomembno, če sploh kaj (in kako) delaš, važno je, da le imaš vse papirnato podprto. Trenutna perspektiva je v iskanju poslov za tuje trge. Tam manj komplicirajo. Zdaj država (FDVjevci & Co. v državni upravi) podpira ustanavljanje novih espejev, čez leto ali dve pa poskrbi, da je večina ustanoviteljev najbolj zadovoljna, če lahko espe brez bolečin zapre.

Ugotovitev

Seveda za ustanovitev uspešnega podjetja potrebujemo motiv in voljo, toda še pomembnejše je poslovno okolje. Če bi bil ponovno star 26 let bi ta trenutek iskal delo učitelja telovadbe (štirikrat po petinštiridest minut aktivnega dela na dan je norma), državnega uradnika (malo višjega, a še ne politično nastavljenega, tam vedno kaj pade v žep) ali uradnik na Slovenskih železnicah (pisarna, internet in nič). Plača petega pa še udobneje je.

Podjetja s tradicijo, z odličnimi sodelavci in priučeno vztrajnostjo pa moramo dalje,novim izzivom naproti. Ker sem trmast in vem, da v kolektivu BB znamo in zmoremo, gremo naprej. Ponosni na tradicijo in z novimi idejami.

Ne, na glas jih pa ne povem, BBjevci smo z dobrimi rešitvami vedno prvi :)

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.