Kontakt

 

Je zgoraj opisana oseba čudežno bitje, sodobna super ženska, ali dejansko obstaja v resničnem svetu?

Lahko vam zagotovim, da vsekakor obstajajo. So resnične osebe in super ženske v eni osebi in ponosni smo, da jim lahko rečemo naše študentke.

Kar 93% mamic in mladih mamic diplomira v 60 dneh po zaključku študija. 

Osebni pristop predavateljev in organizatorjev izobraževanja vam bo pomagal, da boste kljub nosečnosti in materinstvu uspešno študirale, zaključile študij in diplomirale.

Zakaj je v šoli B&B vse to mogoče?

 

Kombiniran študij

Kombinirana oblika študija združuje prednosti študija na daljavo in klasičnega študija.

Ne moreš na predavanje, ker nimaš varstva ali je otrok bolan. Kaj storiti?

Preko E-učilnic imaš dostop do vseh gradiv v elektronski obliki, tiskano gradivo za študij pa ti pošljemo tudi po pošti. 

Udeležba na predavanjih ni obvezna, jo pa toplo pripročamo. Predavanja potekajo v popoldanskem času 2x tedensko. Takrat je lažje dobiti varstvo za otroka. Na naših lokacijah je veliko brezplačno parkirišče in lahko med službo in predavanji skočiš še domov in prideš v šolo zadnji hip. Po predavanjih pa ostane čas za kratko večerno druženje s sošolci.

Individualni izpitni roki

Razumemo, da se na izpitu kdaj zalomi ali na redni izpitni rok ne moreš priti. Naj to ne bo ovira za zaključek študija! Na podlagi večletnih izkušenj z odraslimi študenti, smo ugotovili, da se zelo dobro obnesejo individualni izpitni roki. To pomeni, da datum in uro opravljanja izpita izbereš sama. A ni to res super?

Lastne izkušnje

Vse zaposlene v referatu smo mamice in vemo, kako težko je usklajevati družinske, službene in študijske obveznosti. Med študijem ti bomo pomagale tako z nasveti kot tudi pri usklajevanju datumov predavanj, izpitov ter opravljanjem študijskih obveznosti. Ko imaš opravke v šoli, ni treba iskati varstva. Pripelji otroka s seboj.

S pridobljenim poklicem postaneš zanimiva za delodajalce

V času študija te spodbujamo k pridobivanju novih delovnih izkušenj, ustreznih glede na izobrazbo, ki jo pridobivaš.

Ekonomistke v financah, pri trženju in prodaji, organizaciji poslovanja, Okoljevarstvenice tako na družboslovnem, kot naravoslovnem področju v vseh javnih in zasebnih podjetjih, inženirke logistike pa v logistiki, ki je center vsakega večjega podjetja.

Med pridobivanjem izkušenj boš prepoznala svoje interese in združevala teoretična znanja s praktičnimi veščinami.


»Zelo sem zadovoljna s šolo, z odnosi in s prilagodljivostjo. V času študija sem rodila 3 otroke, a sem zmogla. Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili s šolo.« Jana Vodnik, diplomantka

Zagovor diplome

Se že vidiš z diplomo v roki? Otrok in partner sta ponosna nate, prav tako tvoji starši in prijatelji. Kipiš od veselja, končno je eno breme za tabo.

Zagovor diplome bo potekal v terminu, ki ustreza tebi. Medtem ko morajo ostali študenti na zagovoru diplome stati, lahko naše nosečnice sedite.

Motivacija za zaključek študija

Na podlagi raziskave šole B&B, je kar 93 % študentk, ki se jim je v času študija pridružil nov družinski član, diplomiralo v 60 dneh po končanem izobraževanju.

S tem ste postavile svojevrsten rekord – ste uspešnejše od kolegic in kolegov, ki se s tem dodatnim izzivom niso soočili. Če imaš veliko obveznosti, se hočeš ene znebiti – v najkrajšem možnem času.

Najbolj veselo je, kadar mamico na podelitvi diplom spremlja naraščaj, ki je bil z njo že na zagovoru diplome.

 

Avtor: Kaja Kramar

Oznake: družina izobraževanje odraslih mama materinstvo študij
Dobimo se na družbenih omrežjih