blog/shutterstock_44

Mama, partnerka, sodelavka in še študentka?

  Je zgoraj opisana oseba čudežno bitje, sodobna super ženska, ali dejansko obstaja v resničnem svetu? Lahko vam zagotovim, da vsekakor obstajajo. So resnične osebe in super ženske v eni osebi in ponosni smo, da jim lahko rečemo naše študentke. Kar 93% mamic in mladih mamic diplomira v ...

Mama, partnerka, sodelavka in še študentka?

 

Je zgoraj opisana oseba čudežno bitje, sodobna super ženska, ali dejansko obstaja v resničnem svetu?

Lahko vam zagotovim, da vsekakor obstajajo. So resnične osebe in super ženske v eni osebi in ponosni smo, da jim lahko rečemo naše študentke.

Kar 93% mamic in mladih mamic diplomira v 60 dneh po zaključku študija. 

Osebni pristop predavateljev in organizatorjev izobraževanja vam bo pomagal, da boste kljub nosečnosti in materinstvu uspešno študirale, zaključile študij in diplomirale.

Zakaj je v šoli B&B vse to mogoče?

 

Kombiniran študij

Kombinirana oblika študija združuje prednosti študija na daljavo in klasičnega študija.

Ne moreš na predavanje, ker nimaš varstva ali je otrok bolan. Kaj storiti?

Preko E-učilnic imaš dostop do vseh gradiv v elektronski obliki, tiskano gradivo za študij pa ti pošljemo tudi po pošti. 

Udeležba na predavanjih ni obvezna, jo pa toplo pripročamo. Predavanja potekajo v popoldanskem času 2x tedensko. Takrat je lažje dobiti varstvo za otroka. Na naših lokacijah je veliko brezplačno parkirišče in lahko med službo in predavanji skočiš še domov in prideš v šolo zadnji hip. Po predavanjih pa ostane čas za kratko večerno druženje s sošolci.

Individualni izpitni roki

Razumemo, da se na izpitu kdaj zalomi ali na redni izpitni rok ne moreš priti. Naj to ne bo ovira za zaključek študija! Na podlagi večletnih izkušenj z odraslimi študenti, smo ugotovili, da se zelo dobro obnesejo individualni izpitni roki. To pomeni, da datum in uro opravljanja izpita izbereš sama. A ni to res super?

Lastne izkušnje

Vse zaposlene v referatu smo mamice in vemo, kako težko je usklajevati družinske, službene in študijske obveznosti. Med študijem ti bomo pomagale tako z nasveti kot tudi pri usklajevanju datumov predavanj, izpitov ter opravljanjem študijskih obveznosti. Ko imaš opravke v šoli, ni treba iskati varstva. Pripelji otroka s seboj.

S pridobljenim poklicem postaneš zanimiva za delodajalce

V času študija te spodbujamo k pridobivanju novih delovnih izkušenj, ustreznih glede na izobrazbo, ki jo pridobivaš.

Ekonomistke v financah, pri trženju in prodaji, organizaciji poslovanja, Okoljevarstvenice tako na družboslovnem, kot naravoslovnem področju v vseh javnih in zasebnih podjetjih, inženirke logistike pa v logistiki, ki je center vsakega večjega podjetja.

Med pridobivanjem izkušenj boš prepoznala svoje interese in združevala teoretična znanja s praktičnimi veščinami.


»Zelo sem zadovoljna s šolo, z odnosi in s prilagodljivostjo. V času študija sem rodila 3 otroke, a sem zmogla. Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili s šolo.« Jana Vodnik, diplomantka

Zagovor diplome

Se že vidiš z diplomo v roki? Otrok in partner sta ponosna nate, prav tako tvoji starši in prijatelji. Kipiš od veselja, končno je eno breme za tabo.

Zagovor diplome bo potekal v terminu, ki ustreza tebi. Medtem ko morajo ostali študenti na zagovoru diplome stati, lahko naše nosečnice sedite.

Motivacija za zaključek študija

Na podlagi raziskave šole B&B, je kar 93 % študentk, ki se jim je v času študija pridružil nov družinski član, diplomiralo v 60 dneh po končanem izobraževanju.

S tem ste postavile svojevrsten rekord – ste uspešnejše od kolegic in kolegov, ki se s tem dodatnim izzivom niso soočili. Če imaš veliko obveznosti, se hočeš ene znebiti – v najkrajšem možnem času.

Najbolj veselo je, kadar mamico na podelitvi diplom spremlja naraščaj, ki je bil z njo že na zagovoru diplome.

 

Blog

blog/digital-nomad_1
4 min
Postani sam svoj šef v poslu, ki prinaša dober zaslužek
Odkrij svojo pot do uspeha kot TRGOVSKI AGENT! 🚀 Iščeš karierno priložnost, ki omogoča neodvisnost in finančno svobodo? Ti diši služba, ki ...
blog/BLOG_-sola-ki-se-prilagodi-tvojemu-zivljenjskemu-slogu_1
9 min
Visoka strokovna šola, ki se prilagodi tvojemu življenjskemu slogu
Visoka strokovna šola je marsikateremu študentu ali zaposlenemu na videz nedosegljiva, saj je želja po kvalitetnemu življenjskemu stilu premočna. ...
blog/BLOG_-uporabno-znanje-za-uspesno-trajnostno-poslovanje_1
10 min
Visoka šola, ki podaja uporabno znanje za uspešno trajnostno poslovanje
Visoka šola za trajnostni razvoj, ki svojo tradicijo izobraževanja pelje že več kot 20 let, uspešno povezuje nadobudne študente z uspešnimi ...

Zaupajo nam