Kontakt

Pri velikem številu ljudi usklajevanje obveznosti predstavlja oviro. Mnogi to navajajo kot edini zadržek, ko se odločajo za izobraževanje, študij ali pridobivanje novih znanj. Je že res … čas je tista dobrina, ki je omejena. Nihče je nima več kot ostali. Kaj bomo s tem časom počeli, pa je resnično osebna odločitev. Izbor načina študija, ki odgovarja nam osebno, lahko tako življenjsko odločitev močno olajša. Izberite torej pravega zase.

Osebno zadovoljstvo, novo znanje, napredovanje ali zamenjava karierne poti … vse to so lahko učinki študija. Ob delu, družinskih in številnih drugih obveznostih se nam včasih zdi to nemogoče. Pa vendarle gre, saj obstaja študij, ki združuje prednosti rednega študija in študija na daljavo.

Govorimo o študiju od doma. Kaj to pomeni?

Predavanja

Predavanja potekajo v običajni obliki v predavalnici, vendar niso obvezna. Prednost predavanj je v tem, da ste v stiku s svojimi »sošolci in sošolkami«. Skupina spodbudno vpliva na motivacijo, zato svoje študente iskreno spodbujamo …  udeležite se jih takrat, ko se jih lahko, oziroma je glede na vsebino za vas to smiselno. Snov vam predstavi predavatelj, ki je za to področje strokovnjak. Tako imate možnost aktivnega sodelovanja, kar pomeni, da snov povezujete s svojimi praktičnimi izzivi na delovnem mestu. Na ta način učenje laže steče.

Predavanja potekajo modularno – naenkrat poslušate predavanja enega predmeta, čemur sledi izpit. Veselje ob opravljenih obveznostih v skupini pa so edinstvena izkušnja, ki vam da krila za nadaljevanje.

Spletne učilnice

Spletne učilnice so vam na voljo ves čas. V njej so navodila, učna gradiva in druge za posamezni predmet posebne vsebine (vaje za utrjevanje, zanimive povezave, pogosta vprašanja …). Predavatelji torej objavijo vse potrebne vsebine, da se lahko na izpit pripravite tudi popolnoma samostojno. Podobno torej študiju na daljavo, le brez točno določenih terminov, ko morate biti pred ekranom računalnika. Skrbi, ali boste zmogli zaradi izmen ali skrbi za male otroke tako ni več.

Osebni izobraževalni načrt

Za vas lahko pripravimo individualni izobraževalni načrt. Glede na želje glede zaključka, že opravljene obveznosti, skladno z morebitnimi omejitvami in/ali daljšimi odsotnostmi, se dogovorimo za termine opravljanja vaših obveznosti. Nekateri želijo študij zaključiti v čim krajšem času, zato jim omogočimo predčasno opravljanje izpitov. Profesionalni športniki potrebujejo več posluha za sezonsko usklajevanje terminov obveznosti. Nekateri naši študenti pa so na daljših poslovnih potovanjih v tujini in želijo izpite opravljati strnjeno – v času, ko so doma. To je v šoli B&B mogoče.

Imate vprašanje, na katero nismo odgovorili?

Odločitev za vrnitev v šolske klopi ali le nadaljevanje študija je pogosto zaradi zrelejšega razmišljanja premišljena. In prav je tako. Vabljeni, da se dogovorite za svoj termin svetovanja in pridobite vse za sebe potrebne informacije. Ob podpori svetovalnega in kariernega centra ter individualnega svetovanja bomo z ramo ob rami ves čas študija.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.