dogodki/custom-kroger-artyfood-istock_1

Od kod prihaja moja hrana in kako zmanjšati količino zavržene hrane

Izvajalec: ADRA Slovenija Termin: 14. 5. 2019 ob 16.15 Lokacija: Ljubljanska cesta 30 v Kranju (Labore) Skozi delavnico boste udeleženci spoznali cilj trajnostnega razvoja 12: Odgovorna proizvodnja in poraba. Udeleženci boste vključeni v delavnico, na kateri bomo skupaj razpravljali in ...

Od kod prihaja moja hrana in kako zmanjšati količino zavržene hrane

Izvajalec: ADRA Slovenija

Termin: 14. 5. 2019 ob 16.15

Lokacija: Ljubljanska cesta 30 v Kranju (Labore)

Skozi delavnico boste udeleženci spoznali cilj trajnostnega razvoja 12: Odgovorna proizvodnja in poraba. Udeleženci boste vključeni v delavnico, na kateri bomo skupaj razpravljali in spoznali proces od pridelave do končnega uporabnika na primeru vsakodnevne surovine. Skozi ta proces bomo spoznali različne življenjske pogoje pridelovalcev glede na različne oblike proizvodnje in trgovine. Ob enem bomo v drugem delu spoznali tudi praktične nasvete kako zmanjšati količino zavržene hrane, tudi z odličnimi recepti.

Potrebna je prijava na referat@bb.si ali preko telefona 04 280 83 04.

Zaupajo nam