Kontakt

Zaradi številnih pozitivnih odzivov udeležencev preteklih delavnic, letos ponovno prihaja v Kranj Ramon Nestor Vega, tudi tokrat v vlogi plesnega terapevta.

Z njim se bomo srečali v petek, 15. 02. 2019, ob 18.30 uri, v prostorih podjetja B&B Kranj, Ljubljanska cesta 30.

O izvajalcu

Ramon Nestor Vega iz Argentine je strokovnjak na področju emocionalne edukacije z izkušnjami s področja zasvojenosti. Pot svojega izobraževanja je začel v letu 1986 na področjih Psihodrame, Geštalta, Nevrolingvistike, Bioenergije, Biosinteze v Argentini in Bonding psihoterapije v Italiji. Je ustanovitelj Terapevtske skupnosti Ancoradouro v Braziliji in predsednik Argentinskega združenja Bonding psihoterapije, imenovanega El Abrazo-Primario. Bonding psihoterapijo že več let integrira s plesno gibalno terapijo.

Namen plesne delavnice je krepitev čustvenega zdravja, ozaveščanje čustvenih stanj, sproščanje potlačenih čustvenih energij ter preprečevanje in obvladovanje stresa. Gibanje telesa ob glasbi omogoča dvig ravni endorfinov in oksitocinov v telesu ter zagotavlja stanje notranje in zunanje sprostitve in zadovoljstva.

 

Prijava in plačilo

Na delavnico se prijavite z e-sporočilom na naslov suzi.cajic@gmail.com, najkasneje do srede, 13. 02. 2019.

Vaša prijava je veljavna s predhodnim plačilom kotizacije v višini 35 eur, ki jo nakažete na TRR: SI56 0510 0801 6037 002 (odprt pri ABANKA d. d., DRUŠTVO TRAYATI, CENTER ZA IZOBRAŽEVANJE, SVETOVANJE, OSEBNO RAST IN HARMONIČNO ŽIVLJENJE, Pešnica 7, 4201 Zgornja Besnica).

Poznejše prijave sprejemamo samo še po dogovoru, glede na razpoložljivost (število mest je omejeno).

V primeru odjave po 13. 02. 2019 vračilo kotizacije ni možno.

Delavnica traja predvidoma dve uri in pol.

Na delavnici boste potrebovali udobna oblačila (npr. trenirka ali kavbojke, ohlapna oblačila, brisača, majica za preobleč, športni copati ali
druga ustrezna obutev za notranje prostore).

 

Izvedbo delavnice podpirajo

Dobimo se na družbenih omrežjih