Kontakt

V četrtek, 29. 9. 2022, bomo v prostorih B&B izobraževalnega centra v Kranju gostili strokovni posvet na temo izvajanja energetskih pregledov v Sloveniji. Hkrati bo potekal prenos posveta v živo prek spleta.

Izvajanje energetskih pregledov je organizacijsko in tehnično zelo zahtevna aktivnost, ki združuje različne stroke: ekonomijo, pravo, gradbeništvo, strojništvo, elektrotehniko, informatiko.

Vabimo vas na drugi posvet na temo izvedb energetskih pregledov, zakonskih novosti in izboljšav na tem področju. Na posvetu boste imeli priložnost za izmenjavo izkušenj z izvajalci energetskih pregledov, drugimi energetskimi strokovnjaki, naročniki in izvajalci energetskih prenov ter strokovnimi predstavniki zakonodajnih teles.

Posvet je namenjen izvajalcem energetskih pregledov, energetskim managerjem in svetovalcem, predstavnikom energetsko intenzivnih podjetij in ostalim zainteresiranim javnostim s področja URE in OVE.

Dogodek je brezplačen, število mest pa je omejeno, zato se je potrebno prijaviti. Na prijavnici navedete, ali se boste dogodka udeležili v živo ali boste spremljali spletni prenos.

Dogodek organizira Borzen, operater trga z elektriko, d. o. o.

PRIJAVI SE

Dobimo se na družbenih omrežjih