dogodki/otroci_1

Vzgajanje srečnih otrok - Marko Juhant

Ste kdaj v dilemi kakšna graja je primerna? Katera kazen je vzgojna? Na kakšen način otroka nagraditi in pohvaliti, da bo učinek dosežen? Kako vzgajati otroke glede na različne karakterje?  Priznani strokovnjak Marko Juhant, predavatelj, pisatelj, spec. ped. MVO, nam bo 24. 11. 2018 med 9.30 in ...

Vzgajanje srečnih otrok - Marko Juhant

Ste kdaj v dilemi kakšna graja je primerna? Katera kazen je vzgojna? Na kakšen način otroka nagraditi in pohvaliti, da bo učinek dosežen? Kako vzgajati otroke glede na različne karakterje? 

Priznani strokovnjak Marko Juhant, predavatelj, pisatelj, spec. ped. MVO, nam bo 24. 11. 2018 med 9.30 in 11.30 uro na konkreten in praktičen način razkril skrivnosti dobre vzgoje. 

Vsebina je primerna za vse starše, "še ne starše", stare starše, tete, strice, učitelje, vzgojitelje ...

Tema

Prepletale se bodo teme: pohvala, graja, kazen, nagrada in vzgoja glede na karakter otroka.

Lokacija predavanja

Izobraževalni center B&B Kranj

Potrebujete varstvo?

V času predavanja nudimo brezplačno varstvo za otroke stare med 4 in 10 let. Varstvo bo potekalo pod vodstvom animatorjev Društva Tia, ki bodo poskrbeli, da bodo tudi otroci odšli domov polni novih doživetij in spominov. Število mest je omejeno.

Vstopnina

Cena vstopnice za eno osebo: 10,00 €

Cena vstopnice za oba starša/skrbnika/stara starša: 16,00 €

Po spletni prijavi na navedeni elektronski naslov prejmete predračun s podatki za plačilo. Po prejemu vašega plačila boste v roku nekaj dni preko elektronske pošte prejeli potrditev plačila, ki velja kot vstopnica.

Zaupajo nam