Kontakt

V torek, 16. 10. 2018 je kompetenčni center Logins, v katerem je B&B v vlogi projektne pisarne, v sodelovanju z revijo Kamion&Bus pripravil strokovno konferenco z naslovom »Kadrovski izzivi in pametne tehnologije v transportu in logistiki«.

Na konferenci smo z zaključnim videom predstavili dosežke projekta Logins - partnerskih podjetij združenih v kompetenčni center za logistiko.

Direktor podjetja Brce d.o.o., Tadej Brce je predstavil strategije pri zaposlovanju in usposabljanju voznikov v njihovem podjetju; Marjan Nahtigal iz Ministrstva za infrastrukturo RS je predstavil zakonske podlage, uredbe in direktive EU road package; Robert Sever iz GZS je predstavil trende v logistiki; Nataša Kozorog Cmiljanič iz Darsa je predstavila izkušnje z uvedbo novega elektronskega cestninjenja – DarsGO; pravila in novosti s področja pametnih tahografov je predstavil Jože Cuderman s podjetja Tahografi Cuderman d.o.o.; s problematiko »vikend« počitkov v kabini nas je seznanil Zdravko Igličar z Ministrstva za infrastrukturo RS; z izzivi Last mile delivery pa nas je soočil direktor podjetja B&B d.o.o., Brane Lotrič.

Konference so se v velikem številu udeležili predstavniki podjetij, ki delujejo v cestnem prometu, spremljajočih dejavnostih v kopenskem, zračnem in pomorskem prometu ter špediciji, predstavniki Javnega štipendijskega, razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada, Gospodarske zbornice Slovenije – združenje za promet in Obrtno – podjetniške zbornice Slovenije ter predstavniki slovenskih medijev.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.