Kontakt

Predavatelji

Uresničevanje trajnostnih poslovnih strategij s krožnimi inovacijami

 

Mag. Jurij Giacomelli, direktor in ustanovitelj CBA

Jurij je ustanovitelj Circular Business Academy (CBA, www.circularbusiness.academy), platforme za razvoj krožnih strategij in poslovnih modelov, ki podjetnikom, menedžerjem, strokovnjakom, investitorjem in oblikovalcem politik omogoča prehod oz. oblikovanje krožnih inovacij poslovnega modela z soustvarjanjem in izmenjavo specifičnih kompetenc za ustvarjanje vrednosti in uspešno delovanje v okvirih premika civilizacijske paradigme.

Strokovne teme in znanja:

Uvod v krožno gospodarstvo in trajnostno poslovanje.
Zasnova in preoblikovanje poslovnih modelov.

Mag. Karin Huber-Heim, direktorica CE Forum Austria

Karin je strokovnjakinja za trajnost in komunikacijo z mednarodnimi referencami in izkušnjami. Svetuje organizacijam po vsem svetu o vprašanjih trajnostnega delovanja podjetij in upravljanja odnosov z deležniki. Je uveljavljena govornica na mednarodnih konferencah. 

Strokovna znanja:
Strateška trajnost in vodenje, strateška komunikacija z deležniki v poslovnem okolju podjetja, poročanje o trajnosti, vsebina ESG za odnose z vlagatelji, družbeno odgovorno oglaševanje, krožno gospodarstvo.

Christiaan Kraaijenhagen, MSc, podjetniški in inovacijski strateg, Innoboost 

Christiaan je strateg za inovacije in krožni podjetnik pri Innoboostu. Ukvarja se z razvojem trajnostnih in krožnih podjetji z vidika poslovanja, trženja, strategije, raziskav in razvoja, proizvodnje in dobave.

Je avtor knjige “Circular Business: Collaborate and Circulate” v kateri je podrobno razdelana in razložena transformacija poslovnega modela v desetih korakih.

Strokovna znanja:

Razvoj krožnih poslovnih idej, razvoj krožnih verig vrednosti, postopek krožne transformacije podjetja.

Christoph Püntmann, Ph.D., M.Sc., ustanovitelj, generalni direktor HiBrook

Christophov je bančni in finančni strokovnjak z bogatimi izkušnjami iz mednarodno priznanih institucij. Opravljal je pomembne funkcije v velikih finančnih in bančnih organizacijah kot so Goldman Sachs, London and Dubai (Executive Director) ter Morgan Stanley, London and New York (Vice President).

Danes se skupaj s partnerji v svoji svetovalni družbi HiBrook aktivno ukvarja z izzivi financiranja krožnih poslovnih modelov ter pridobivanjem virov za krožne inovacije.

Dr. Slaven Mičković, strokovnjak za upravljanje tveganj, CBA Faculty

Slaven je strokovni sodelavec službe za tveganja v eni izmed slovenskih bank. Po izobrazbi je doktor znanosti na področju informacijsko upravljavskih ved.

Je strokovnjak s področja makroekonomije, upravljanja s tveganji, ekonomskega modeliranja in fiskalne politike. Predstavil bo kako podjetje lahko oceni in blaži tveganja pri prehodu iz linearnih v krožne poslovne modele.

Ing.Mag. Werner Kössler, strokovnjak za trajnostno poslovanje

Ing.Mag. Werner Kössler, strokovnjak za trajnostno poslovanje

Werner je strokovnjak za strateško poslovanje in trajnostno upravljanje z 30-letnimi izkušnjami v različnih podjetjih in panogah ter strokovni član Circular Economy Forum Austria.

Njegov trenutni fokus je oblikovanje poslovnih modelov krožnega gospodarstva in zmanjševanje ogljičnega odtisa podjetji.

Ima izkušnje s sistemi upravljanja v skladu z ustreznimi standardi in vzpostavljanjem ustreznih shem poročanja ESG. Uspešno je vodil številne projekte organizacijskih sprememb s poudarkom na dvigu kakovosti ter uspešnosti poslovanja tudi s področja energetike.

 

SKUPAJ DO CILJA. Z vami že 30 let.
Z vami že 30 let

Z vami že 30 let

Poglej več
Direktorjev pogled

Direktorjev pogled

Preberi več
Zakaj B&B?

Zakaj B&B?

Poglej več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.