Kontakt

Varne zaposlitve so zgodovina. Obdobje, ko je bila zaposlitev skoraj zagotovljena in nekaj samoumevnega, je za nami. Danes smo vsi na trgu dela in edini zakon, ki velja, je zakon ponudbe in povpraševanja.

Skoraj vsak kandidat, ki išče novo zaposlitveno priložnost, se sreča s konkurenco. Takrat nastopi trenutek, ko mora izpostaviti svoje pretekle karierne dosežke; formalno izobrazbo, delovne izkušnje, dodatna znanja in navsezadnje tudi hobije. Vsi ti dejavniki mu dvigujejo vrednost, vlivajo samozavest in dajejo prednost pred ostalimi kandidati.

Razvoj kariere je trdo delo, ki ni nikoli zaključeno. V idealnem primeru smo lastno kariero začeli graditi v otroštvu, če smo vedeli, kaj želimo postati, vendar velika večina ljudi nima te sreče. Nekateri prej, drugi kasneje, pomembno je, da v sebi prepoznamo lastne talente in jih nadalje razvijamo. Na podlagi talentov oblikujmo osebne cilje, ti pa narekujejo našo vizijo, RAST. Doseženi cilji nam vlivajo samozavest in dajejo občutek, da smo uspešni; in posledično zadovoljni s svojim življenjem.

Bistvo karierne rasti pa je nenehno izobraževanje. Možnosti imamo danes neomejeno. Lotiti se ga moramo načrtno in predano. Ko dosežemo določeno stopnjo, pa naj bo to formalna izobrazba ali katerakoli druga oblika, zagotovo nimamo občutka, da smo pametnejši, spremeni pa se nam osebno dojemanje sveta in posledično naš odziv na izzive življenja. Ne odlašajte, vzemite v roke knjigo, poglejte si izobraževalni video na ted.com, vpišite se na rezbarsko delavnico ali izberite študijski program, na katerega ste vedno želeli vpisati, ne bo vam žal. »Izobraževanje izplača najvišje obresti,« je rekel Benjamin Franklin

In ko boste naslednjič na karierni prelomnici, boste z nasmehom na obrazu, samozavestno iz rokava potegnili aduta in se podali novim izzivom naproti. Danes šteje samo znanje in tega vam ne more nihče vzeti. Res pa zahteva investicijo in to je v prvi vrsti vaš čas. Začnite zdaj – z obiskom šole BB na informativnih dnevih v Kranju in Ljubljani.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.