Kontakt

1. Ker službe v logistiki in proizvodnji so.

Kot piše časnik Finance, naj bi  v prvem četrtletju tega leta nove sodelavce iskalo sedem odstotkov podjetij, tako kaže raziskava družbe Manpower. Po raziskavi bodo največ zaposlovali delodajalci v proizvodni panogi, transportu in logistiki, kar 14 odstotkov podjetij napoveduje rast števila zaposlenih.

2. Logisti lahko delajo

v proizvodnji, logističnih podjetjih, organizacijah, ki se ukvarjajo z oskrbovalnimi verigami, mednarodno trgovino, prometom in skladiščenjem, v gospodarskih  javnih službah. Logistična znanja so dovolj široka, da pripomorejo tako k boljšemu poslovanju v ekonomskem smislu kot večji konkurenčnosti na trgu. Med panoge, ki v Sloveniji kujejo največje dobičke, se uvrščajo tudi podjetja, ki se ukvarjajo s cestnim tovornim oz. potniškim zračnim prometom, proizvodnjo in trgovino.

3. Dobro poznavanje logistike pripomore h konkurenčnosti organizacije.

Obvladovanje logistike je osredotočeno na optimizacijo materialnih in informacijskih tokov v organizacijah, obvladovanje oskrbnih verig pa je koristno za povezovanje med podjetji. To sta pomembna predmeta na višješolskem programu logistično inženirstvo; mnogi študenti to področje raziščejo v diplomski nalogi in tako pripomorejo k izboljšanju poslovanja podjetja, v katerem so zaposleni.

Logistika je nujna sestavina poslovnih in tržnih strategij ter sredstvo za povečanje konkurenčnosti. Zato je uporabna tudi v vseh drugih podjetjih in pomembna za samozaposlene. Danes velja – če obvladaš logistiko, obvladaš posel. Postanite inženir logistike na BB in obvladajte posel bolje od drugih.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.