Kontakt

 

Razmišljaš o nadaljevanju šolanja ampak te skrbi, če se je v "šparovcu" nabralo dovolj denarja? Seštevaš, odštevaš, razmišljaš in tehtaš, ali bi se odločil-a za ta korak ali ne?

Poleg novo usvojenega znanja in stopnje izobrazbe v letih šolanja pridobiš dragocene kontakte in poznanstva z ljudmi, ki ti lahko koristijo pri nadaljnji karieri, nove izkušnje in kompetence, ki jih drugače morda ne bi. V šoli B&B smo še posebej ponosni na to, da so naši predavatelji strokovnjaki, ki delujejo na terenu in poznajo najnovejše trende in spremembe v panogi, tako da v času šolanja poleg teorije spoznaš tudi številne praktične primere iz prve roke.

Kaj vključuje šolnina?

Za šolanje na B&B plačaš šolnino, ki vključuje izvajanje izobraževalnega programa, študijsko gradivo šole B&B, opravljanje izpitov, članarino za knjižnico B&B, vpisne stroške ter uporabo e-učilnice z vsemi gradivi s predavanj.

V primeru, da že imaš opravljenih nekaj izpitov na drugi šoli, ob vpisu študijska komisija preveri, katere izpite lahko priznamo in temu primerno šolnino tudi znižamo.

Poleg tega ob vpisu dobiš tudi status študenta in lahko koristiš ugodnosti, ki jih nudi redni študij.

Če se pogovarjava v številkah, pa si tvojo investicijo v znanje in boljšo karierno prihodnost poglejva na spodnjih primerih:

Diplomirani okoljevarstvenik

Trajanje: 3 leta
3 x 2.670 € (šolnina) + 3 x 200 € (vpisnina) + 500 € (diplomski izpit) = 9.110 €
Cenik: https://bb.si/cenik-visoka-sola/

Inženir strojništva

Trajanje: 2,5 leti
2 x 2.420 € (šolnina) + 2 x 200 € (vpisnina) + 500 € (diplomski izpit) = 5.740 €
Cenik: https://bb.si/cenik-visja-strokovna-sola/

Inženir elektroenergetike

Trajanje: 2 leti
2 x 2.420 € (šolnina) + 2 x 200 € (vpisnina) + 500 € (diplomski izpit) = 5.740 €
Cenik: https://bb.si/cenik-visja-strokovna-sola/

Inženir logistike

Trajanje: 2 leti
2 x 1.950 € (šolnina) + 2 x 200 € (vpisnina) + 500 € (diplomski izpit) = 4.800 €
Cenik: https://bb.si/cenik-visja-strokovna-sola/

Ekonomist

Trajanje: 2 leti
2 x 1.950 € (šolnina) + 2 x 200 € (vpisnina) + 500 € (diplomski izpit) = 4.800 €
Cenik: https://bb.si/cenik-visja-strokovna-sola/

Predstavitev vseh izobraževalnih programov, ki jih izvajamo na šoli B&B, si lahko ogledaš na spletni strani, kjer lahko preveriš tudi vse cene.

Za vse izobraževalne programe nudimo tudi plačilo po obrokihNa višji in visoki strokovni šoli letno šolnino lahko poravnaš v desetih obrokih. Tako na višji šoli mesečni obrok znaša 195 € ali 242 € (odvisno od programa), na visoki šoli pa potrebuješ 267 € na mesec.

Glede na zgornje izračune pomeni, da boš tekom študija za svojo izobrazbo »zapravil-a« med 5,34 € in 7,32 € na dan, odvisno od izbire programa.

Vendar ne pozabi, to ni denar, ki izpuhti v zrak, ampak ga shranjuješ direktno v novega »prašička« - hranilnik, na katerega lahko ponosno zapišeš svoj bodoči izobrazbeni cilj ali naziv.

In še nekaj v kar 100 % verjamemo: naložba v znanje se vedno splača!

Oznake: cena izobraževanje odraslih šolanje šolnina študij
Dobimo se na družbenih omrežjih