Kontakt

Biti inženir ali delati z inženirjem je v današnjem času, polnem teoretikov, pravi blagoslov. Inženir je »nekdo, ki zasnuje ali zgradi nekaj z uporabo znanstvenih načel«. Poklici, kot so inženir strojništva, inženir elektroenergetike, inženir logistike in podobni, so zelo cenjeni in iskani, saj predstavljajo ljudi, ki vedo, kaj delajo in svoje znanje znajo uporabiti v praksi.

Poglejmo si, kakšne so prednosti inženirjev pred "ne inženirji".

Napredovanje

Oseba z nazivom inženir ima zaradi širokega spektra znanja in praktičnih izkušenj precej možnosti napredovanja, prav tako tudi zelo hitro, lahko že v mladih letih, dobi dobro in odgovorno zaposlitev.

Potovanje

Inženirji pogosto delujejo na globalni ravni, v multinacionalkah, na področjih, ki zahtevajo podrobno poznavanje zadev na različnih delih sveta, npr. pomanjkanje hrane in pitne vode, logistika, varstvo okolja in izboljšanje kakovosti vsakdanjega življenja. Če želiš potovati in videti svet, postani inženir.

Ustvarjalnost

Pri inženirjih ne gre le za logične procese, ampak tudi za ustvarjalnost. Delo nikoli ni dolgočasno, tehnologija se spreminja vsako minuto in tako inženir s svojim kritičnim razmišljanjem in kreativnostjo vsak dan znova nadgrajuje svoja znanja, izboljšuje izdelke, ustvarja nove stvari in išče rešitve za težave, ki se pojavljajo ob hitrem tehnološkem napredku. Če združi tehnična in znanstvena znanja s kreativnostjo, bo zagotovo nepogrešljiv člen v vsakem delovnem okolju.

Plača

Vemo, da denar ni vse, je pa fino, če ga imaš, in inženirji so srečneži, za katere je znano, da imajo zelo dobre plače. V primerjavi z znanstveniki, ki potrebujejo za svoje delo visoko stopnjo izobrazbe, ima inženir z diplomo ogromno pooblastil pri svojem delu in velik vpliv na tehnološki razvoj v svetu.

Ugotovili smo, da so inženirji zakon, da svet brez njih ne funkcionira in v času, ko služb ni na pretek, se njim ni treba bati zanjo, še več, celo plačo imajo zelo visoko.

Razlogov, zakaj postati inženir, je več kot dovolj, če pa te zgoraj našteti razlogi niso prepričali povsem ali pa se porajajo kakršni koli dvomi, smo na BB vedno na voljo za posvet in pomoč pri odločitvi.

Dobimo se na družbenih omrežjih
Z vami že 30 let

Z vami že 30 let

Poglej več
Direktorjev pogled

Direktorjev pogled

Preberi več
Zakaj B&B?

Zakaj B&B?

Poglej več

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.