Kontakt

Živimo v času, ko sta izobrazba in predvsem znanje zelo cenjena.

Hkrati pa nismo imeli vsi priložnosti, da bi si izobrazbo pridobili v mladih letih, zato je vsekakor zanimiva možnost izobraževanje odraslih. Izobraževanje odraslih je namenjeno prav vsem, ki si želite pridobiti nova znanja.

Marsikdo je prepričan, da ob današnjem tempu nima časa za izobraževanje ob delu. Pa vendar se veliko zaposlenih odloči za izobraževanje ob delu in večina ga tudi uspešno zaključi. Kako jim to uspe? Največkrat le z malenkostno reorganizacijo svojega življenja, saj ima dan slehernega od nas 24 ur, vse ostalo pa je stvar organizacije. Odraslemu lahko ponudi prav izobraževanje ob delu nov zagon in stimulativno vpliva na njegov odnos do dela, nova znanja pa mu koristijo pri opravljanju dela. Udeleženci izobraževanja ob delu večkrat poudarijo, da je sodelovanje pri izobraževanju odraslih koristilo tudi njihovem družinskem življenju, saj je ravno »pomankanje časa« povzročilo, da so ga s svojo družino preživeli bolj kakovostno. Izobraževanje odraslih v šoli B&B je primerno prav za vsakega, ki bi rad razširil svoje znanje in si s tem povečal možnosti in izbiro na področju zaposlovanja.


Udeleženci izobraževanja ob delu večkrat poudarijo, da je sodelovanje pri izobraževanju odraslih koristilo tudi njihovem družinskem življenju, saj je ravno »pomankanje časa« povzročilo, da so ga s svojo družino preživeli bolj kakovostno.

Izobraževanje ob delu – prednosti in koristi

Izobraževanje ob delu ima veliko prednosti, saj vam lahko izkušnje, ki ste si jih pridobili ob delu bistveno olajšajo vaše izobraževanje. Prav vsak ima na delovnem mestu zanimive situacije, ki mu lahko zelo koristijo pri izobraževanju ob delu.  V vsaki družbi bi moralo imeti izobraževanje odraslih veliko podpore, saj zgolj nenehno učenje in pridobivanje novih znanj prinašata napredek tako za družbo kot posameznika.

Diplomanti se radi pohvalijo, da so diplomirali na B&B in vedno zadovoljno povedo, kako lepo so se imeli v času študija.  (na sliki: diplomantki višješolskega programa Logistični inženir)

Lokacije izobraževanje odraslih pri B&B – Ljubljana, Gorenjska

Marsikoga od izobraževanja ob delu odvrne dejstvo, da je največ ponudnikov izobraževanja odraslih v prestolnici in je vožnja na predavanja zamudna in utrujajoča. V šoli B&B  vsem Gorenjcem poleg izobraževanja ob delu v Ljubljani nudimo tudi izobraževanje v Kranju. Vsak, ki ima voljo in željo pridobiti višjo izobrazbo z izobraževanjem ob delu, jo lahko nadgradi in si pridobi nova znanja v šoli B&B.


Šola B&B na Laborah v Kranju

Izobraževanje odraslih - stopnja dosežene izobrazbe

Organizacija B&B nudi izobraževanje za odrasle na različnih stopnjah. Z izobraževanjem od delu lahko pridobite srednješolsko izobrazbo, prav tako pa lahko zaključite višjo ali visoko šolo. Na nivoju srednje šole vam B&B nudi izobraževanje odraslih na področju ekonomije in logistike. Še več izbire je na višji šoli. Izobraževanje odraslih B&B na stopnji višješolskega izobraževanja ponuja naslednje programe:

Šola B&B pa vas preko Izobraževalnega Centra Energetskega Sistema (ICES) usmerja tudi v inženirska študijska programa:

Visokošolski študij prihodnosti pa je študij varstva okolja, ki ga nudimo na Visoki šoli za trajnostni razvoj B&B. Z diplomo postanete diplomirani okoljevarstvenik.

Izobraževanje odraslih je v šoli B&B povsem prilagojeno zaposlenim študentom in staršem manjših otrok. Predavanja potekajo v popoldanskem času. in niso obvezna, vsekakor pa se priporoča, da jih obiskujete. Izobraževanje odraslih v šoli B&B izvajajo priznani predavatelji, strokovnjaki na svojih področjih. Ponosni so na dosežke diplomantov, ki vedno znova prejemajo nagrade in priznanja na različnih razpisih. Leta 2013 smo po izboru Planeta GV in revije PIA že četrič postali najboljša šola na področju pisarniškega mendežmenta. Imamo bogato zgodovino, ki temelji na zaposlovanju najboljših kadrov in nenehnem uvajanju sodobnih metod učenja.


»Zelo sem zadovoljna s šolo, z odnosi in s prilagodljivostjo. V času študija sem rodila 3 otroke, a sem zmogla. Vse je bilo tako, kot smo se dogovorili s šolo.« Jana Vodnik, diplomantka (ekonomistka)

Komu je namenjeno izobraževanje za odrasle?

Se vam zdi, da je izbobraževanje za odrasle odlična odločitev, vendar mislite, da ni za vas? Mislite, da ste zamudili priložnost za nadgrajevanje znanja in da svoje karierni poti več ne morete spremeniti? Ali pa ste prepričani, da ne zmorete začeti tako obsežnega projekta, kot je izobraževanje ob delu? Naj to ne bo ovira! Pri B&B vam zagotovimo maksimalno podporo in razumevanje vaše osebne situacije.  

Izobraževanje za odrasle je namenjeno vsem, ki jim ni uspelo zaključiti šolanja in pridobiti ustrezne izobrazbe iz kakršnegakoli razloga. Namenjeno je seveda tudi vsem tistim, ki želijo spremeniti svojo karierno pot in začeti s povsem novo izbiro poklica. Ne glede na vašo preteklost, zanimanje in stopnjo znanja o dolečeni tematiki je vedno pravi čas za nadgraditev znanj. Vse kar potrebujete je zgolj želja po osebnem napredku. Ob uspešno zaključenem izobraževanju za odrasle na nivoju srednje šole in opravljeni maturi se vaše izobraževanje lahko nadaljuje na višji ali visoki šoli. Izobraževanje za odrasle na nivoju višje in visoke šole se konča z diplomsko nalogo in zagovorom.    

Izobraževanje pri B&B je namenjeno vsem, ki želite pridobiti več znanj in si zagotoviti višjo izobrazbo. Z novo in širšo izobrazbo se vam odprejo nove možnosti. Po zaslugi izobraževanja za odrasle v B&B se zaposli ali napreduje preko 80 odstotkov diplomantov.

Izobraževanje za odrasle združi vaše delovne izkušnje z novimi teoretičnimi in praktični znanji in kar hitro se vam odprejo nove možnosti na področju zaposlitve. V času izobraževanja se vam bistveno razširi mreža poznanstev, ki lahko v sklopu s sveže pridobljenim znanjem prinese marsikatero novo priložnost.


Drago, diplomant višješolskega študijskega programa Logistično inženirstvo, je v diplomski nalogi obravnaval konkretne izzive iz prakse in po zaključku študija napredoval.

Zato ne odlašajte do jeseni. Dobre odločitve so zgodnje odločitve.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.