Kontakt

Kam naprej? Katero šolo izbrati? Zavod RS za zaposlovanje redno objavlja seznam deficitarnih in suficitarnih poklicev, ki sta lahko pomoč pri odločitvi za študij.

Spletna stran 24 ur je objavila podatke, ki kažejo, da se bo v prihodnje najbolje godilo poklicem, povezanim s strojništvom in elektriko. V Sloveniji in v tujini bomo tak kader potrebovali, tudi plače so solidne. Poklica inženir strojništva in inženir elektroenergetike lahko pridobite pri nas. Naši študenti so zadovoljni tako z izvedbo programa kot z organizacijo študija. Na zagovorih diplomskih nalog opažamo, da so obravnavani problemi vezani na konkretno delovno okolje, na kar smo še posebej ponosni. Tako imamo med diplomskimi deli konkreten projekt izdelave peletirnega stroja in njegove uvedbe na trge EU, pa tudi številne naloge s področja elektroenergetike.

Danes je pravi dan za odločitev. Ste v preteklosti že študirali na podobni smeri, pa se vam ni izšlo? Pokličite, obiščite nas ali nam pišite. Pomagali vam bomo sprejeti odločitev, pregledali bomo vaše opravljene obveznosti in se dogovorili, kako naprej. Ves čas študija vam bomo stali ob strani – do srečnega konca.

Avtor: Ana Penko

Dobimo se na družbenih omrežjih