Kontakt

 

Mark Twain je nekoč zapisal: »Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life.«

Tej misli sem sledila in našla službo, ki me osrečuje.

Kdor me pozna, ve, da imam od nekdaj rada stik z ljudmi in z veseljem pomagam. Vsak dan imam na delovnem mestu priložnost srečati in spoznati ljudi, ki so se odločili za študij ob delu in poosebljajo vseživljenjsko učenje.

To so BB študenti – vedoželjni odrasli z znanjem in različnimi izkušnjami, vsak s svojo zgodbo in jasnim ciljem. Želijo dokončati študij in mi jim na tej poti pomagamo.

Od prvega dne verjamemo v njihov uspeh. So naš navdih. Občudujemo njihov pogum, vnemo in motivacijo za zaključek študija in spremembo karierne poti. Kljub vsakdanjim družinskim in službenim obveznostim zmorejo usklajevati še študij, kar dokazujejo z znanjem in uspešnostjo na izpitih. Za nas je največja nagrada njihov nasmeh na obrazu na podelitvi diplom. Z njimi se veselimo mi in njihovi najbližji. Z besedami težko opišem občutke zmage in ponosa, ki so v tistem trenutku prisotni v celi dvorani. Takrat je ves trud poplačan.

Večkrat prejmemo sporočila naših nekdanjih študentov, diplomantov, v katerih nam pišejo o svojih dosežkih na poklicnem področju. Razveselijo nas z novico o menjavi zaposlitve ali napredovanju. Občasno nas razveselijo tudi z obiskom in nas "pocrkljajo" s čokolado, kavo ali le s prijazno besedo. Včasih je le pozdrav dovolj za polepšan dan.

Odrasli imamo različne razloge za nadaljevanje izobraževanja in prav toliko različnih želja in potreb. Za začetek vam predlagamo individualni pogovor na podlagi katerega vam pripravimo osebni izobraževalni načrt. Pogovor je prvi korak na poti k doseganju višje izobrazbe in s tem boljših izhodišč na zasebnem in kariernem področju.

Obiščite nas v B&B izobraževalnem centru, z veseljem vam bomo prisluhnili.

 

Avtor: Ana Penko

Oznake: izobraževanje odraslih izredni študij
Dobimo se na družbenih omrežjih