Kontakt

 

Mark Twain je nekoč zapisal: »Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life.«

Tej misli sem sledila in našla službo, ki me osrečuje.

Kdor me pozna, ve, da imam od nekdaj rada stik z ljudmi in z veseljem pomagam. Vsak dan imam na delovnem mestu priložnost srečati in spoznati ljudi, ki so se odločili za študij ob delu in poosebljajo vseživljenjsko učenje.

To so BB študenti – vedoželjni odrasli z znanjem in različnimi izkušnjami, vsak s svojo zgodbo in jasnim ciljem. Želijo dokončati študij in mi jim na tej poti pomagamo.

Od prvega dne verjamemo v njihov uspeh. So naš navdih. Občudujemo njihov pogum, vnemo in motivacijo za zaključek študija in spremembo karierne poti. Kljub vsakdanjim družinskim in službenim obveznostim zmorejo usklajevati še študij, kar dokazujejo z znanjem in uspešnostjo na izpitih. Za nas je največja nagrada njihov nasmeh na obrazu na podelitvi diplom. Z njimi se veselimo mi in njihovi najbližji. Z besedami težko opišem občutke zmage in ponosa, ki so v tistem trenutku prisotni v celi dvorani. Takrat je ves trud poplačan.

Večkrat prejmemo sporočila naših nekdanjih študentov, diplomantov, v katerih nam pišejo o svojih dosežkih na poklicnem področju. Razveselijo nas z novico o menjavi zaposlitve ali napredovanju. Občasno nas razveselijo tudi z obiskom in nas "pocrkljajo" s čokolado, kavo ali le s prijazno besedo. Včasih je le pozdrav dovolj za polepšan dan.

Odrasli imamo različne razloge za nadaljevanje izobraževanja in prav toliko različnih želja in potreb. Za začetek vam predlagamo individualni pogovor na podlagi katerega vam pripravimo osebni izobraževalni načrt. Pogovor je prvi korak na poti k doseganju višje izobrazbe in s tem boljših izhodišč na zasebnem in kariernem področju.

Obiščite nas v B&B izobraževalnem centru, z veseljem vam bomo prisluhnili.

 

Avtor: Ana Penko

Oznake: izobraževanje odraslih izredni študij
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.