Kontakt

 

Cel kup pomislekov se je nabralo pred mojo pomembno odločitvijo za študij ob delu. Potem povprašaš malo naokoli tako, med znanci. Ugotoviš, da gre dober glas včasih še dlje kot v deveto vas. Obisk na šoli pa je pomagal, da sem se prepričal tudi na lastne oči, kar tako med tednom – še bolj realno, kot na informativnih dnevih. Na tak način vsaj lahko res preveriš prijaznost osebja in vzdušje na šoli ter vidiš ali je zastavljeno realno.

Pravzaprav je potem zadnji korak čisto enostaven. Preprosto vem, kje dobim, kar želim in kaj cenim.

Moje novo uporabno znanje

Učim se z namenom. Vsebini pa veliko lažje sledim sedaj, kot takrat, ko šolskih klopi še sploh nismo zapustili. Tudi teorijo namreč sedaj vidim skozi prakso in zato jo lažje razumem in si jo tudi lažje zapomnim. Predavatelji na šoli so strokovnjaki, ki vsebine živijo na svojih delovnih mestih. Še kako razumejo potrebo po praktičnih znanjih. Takih, ki jih lahko takoj naslednji dan po predavanjih, uporabim pri delu – to je moja pravica.

Moj napredek

Znanje je potrebno ne le imeti, temveč ga tudi vnovčiti. V okolju, kjer sem cenjen, če se dodatno izobražujem, je resnično lažje zaključiti študij. Napredovanje, še v času študija, ni več redkost. Delovno mesto, kjer se lahko izkažem, dokažem, kaj vse zmorem, lahko kreiram tudi jaz sam. Karierni center šole je pri tem zame pravi naslov, saj nudi podporo brezplačno.


Študent logističnega inženirstva, Jakob S.

Moje finance

Plačilo na obroke mi omogoča porazdelitev obveznosti in možnost, da se osredotočim na sam študij. Delodajalcev, ki so pripravljeni povrniti stroške šolanja, pa je tudi čedalje več. Lov na delodajalce, ki bi bili to pripravljeni, se je obrnil v iskanje zaposlenih, ki so se pripravljeni izobraževati. Človek nikoli ne ve, kje ga čaka zanimiva priložnost, plačnik šolnine se namreč med študijem lahko spremeni.

Moj čas

Hitrost študija določam sam ali sledim letnemu urniku. Napredujem lahko hitreje, ali skladno z obdobji, ko imam za študij resnično čas. Dobim več kot e-študij: na voljo so mi predavanja, a tudi gradivo v spletnih učilnicah, do česar lahko stalno dostopam. Redni izpitni roki so razpisani, a šola razpiše tudi individualne roke – takrat, ko to ustreza meni. Če potrebujem spodbudo, so mi stalno na voljo svetovalci in tutor.

Moja šola za lepši jutri

Je tista, kjer me razumejo, me spodbujajo in mi nudijo več načinov za dosego mojega cilja. Dodatne priložnosti so na voljo, ko to potrebujem. Kjer razumejo in mi znajo prisluhniti, da uspešno pridem do zaključka. Občutek svobode in novih možnosti s pridobljeno izobrazbo je tisti, ki mi razpira krila.

Poklici prihodnosti prihajam in zdaj vem - moja odločitev za BB šolo je bila prava odločitev!

Študent logističnega inženirstva, Jakob S

Avtor: Jakob S

Oznake: izobraževanje odraslih odločitev za študij študij študij ob delu
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.