Kontakt

V drugem letniku elektrofaksa, me je profesor, ne preveč zainteresiranega študenta, že tretjič zabrisal na izpitu. Pri ustnem delu, ne pri pisnem! Pa kakšna ustna matematika je to? Pojma nimajo, imam kup drugih, pametnejših opravil, kot pa prepričevati profesorja, da sem naravno inteligenten in da je šola čisto zapravljanje časa, sem si mislil.

Našel sem si dobro službo in pozabil na šolo. Aja, res sem se še enkrat vpisal ob delu, ampak ocen ne moreš dobiti, če ne greš na izpit, na predavanja pa tako ali tako nisem hodil. Diplome mi pač niso prinesli na dom, kar mi je bilo popolnoma vseeno.

Dokler nisem odrastel.

Ob ženi, dveh otrocih in zaposlitvi v lastnem podjetju, sem ugotovil, da potrebujem znanje, da potrebujem potrditev, da sem res naravno brihten in da potrebujem tudi formalno priznano izobrazbo. Za svojo samozavest in za kariero.

Težka je bila odločitev za vpis pri osemindvajsetih. Dve leti je trajalo, da sem se skorajžil. Potem se je pa odprlo. Priden, vesten, prisoten na vseh predavanjih (tudi zaradi družbe, hvala Miha, Tone, Emil, Janez) in uspešen tudi na najbolj norih izpitih.

Diplomiral sem.

Ponosen sem na svojo diplomo, ker sem si jo trdo prislužil. Koristi mi predvsem znanje, ker sem med študijem vedel, kaj me zanima. In koristi mi ta papir. Takrat je bil za samozavest, danes brez diplome ne bi mogel opravljati svojega dela.

Poziv vsem, ki ste v dvomih

Mi bo uspelo? Ali nisem prestar za študij? Kako bom študiral ob službi in otrocih? Ali ni izredni študij drag?

Na vse dvome, bomo skupaj našli ustrezen odgovor in rešitev in vam pomagali skozi študij kljub morebitnim preprekam in dvomom - tisočim je že uspelo, zakaj ne bi tudi vam?

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.