Kontakt

Sem Maruša Erzar in prihajam iz Kranja. Stara sem 27 let. Že v najstniških letih sem začela delati v domači gostilni, kjer pomagam še danes. Po končani srednji šoli sem poleg dela doma študentsko službo našla tudi v podjetju Telemach, kjer sem zdaj zaposlena že 6 let. Seveda sem vedno imela željo po študiju in dokončanju šolanja, vendar so besede prevladale nad dejanji, zato sem študij na fakulteti po enem letu postavila v kot.

V razpetosti med službo in tempom osebnega življenja je bila vedno nekje globoko v meni želja, da z diplomo in novim znanjem zakorakam novim življenjskim izkušnjam naproti, le izgovori so bili takrat močnejši od želje. Po večletni stagnaciji in misli, da bom kljub dobri službi enkrat morala biti vzor svojim otrokom, sem si rekla, da je dovolj, da je treba nekaj narediti in dokončati začeto.

Na moji prejšnji fakulteti, na katero sem se najprej obrnila, nismo našla skupnega jezika, saj niso imeli posluha glede izvajanja izrednega študija, potem pa sem na spletu zasledila BB izobraževalne programe. Ker se v življenju nekako držim načela, da lahko izgubimo, le če ne poizkusimo, sem sestavila elektronsko sporočilo in ga poslala v referat šole. Na moje pozitivno presenečenje se je odgovor v nabiralniku pojavil že čez nekaj minut, kar je v današnjem času prava redkost. Z odgovorom nisem dobila le osnovnih informacij, ampak vse potrebno za resno odločitev za nadaljevanje študija. Vsi zaposleni skupaj z vodstvom so mi vlili nov pogum, upanje in moč ter me prepričali, da delam prav in mi dali pozitivno popotnico za resen začetek študija. Počutila sem se zaželeno in čutila, da mi bodo stali ob strani, in imela sem prav.

Zbrala sem pogum, se vpisala na študij in zdaj uspešno kreiram svojo naslednjo življenjsko izkušnjo. Program mi izjemno ustreza, odgovore na želeno dobim takoj, ko jih potrebujem. Predavatelji so izjemno prilagodljivi in kljub temu, da se mi ne uspe udeležiti vseh predavanj, to ne predstavlja nobenega problema, saj so gradiva za predmete enostavno dostopna preko spleta. Iz prejšnje fakultete, kjer sem imela opravljenih kar nekaj izpitov, sem prinesla ustrezna potrdila in v referatu šole so uredili vse potrebno za priznanje teh določenih predmetov. Snov na predavanjih je podana strokovno in uporabna v praksi ne le v službenem okolju, ampak tudi v osebnem življenju, kar pomeni, da so tudi predavanja praktično naravnana, poučna in zabavna.

Če povzamem: s samim študijem, zaposlenimi in vodstvom ter njihovo podporo sem res izjemno zadovoljna in vsem, ki imate pomisleke, priporočam, da zberete pogum in se obrnete na referat. Od tam naprej vam njihova podpora in prijaznost vlivata moč in dodatno željo po dosegi cilja.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.