Kontakt

Odločitev, da se človek v odrasli dobi vpiše v šolo, je težka. Ne da bi bilo to kaj novega … Življenjske odločitve pač take so. Šolo BB je pametno izbrati, ker so vse dejavnosti študentom prijazne in naklonjene.

Na vseh korakih študija vam prihajamo naproti: ob vpisu, ob prvih študijskih vprašanjih, z dostopnimi gradivi, z možnostjo opravljanja izpitov v izrednih rokih, s pomočjo ob pripravi pisnih izdelkov, z razumevanjem ob osebnih težavah … in nazadnje – ob pripravi zaključne projektne ali diplomske naloge.

Se čudite? Pri vas na faksu ni bilo tako?

No, zato pridite na BB. Prinesite tiste papirje, ki vas žulijo, ker niste dokončali študija. Bomo pogledali, napisali, kaj je treba še opraviti, se dogovorili za ceno … kmalu, še preden se bomo dobro zavedli, si bomo segli v roke na podelitvi diplomskih listin. In kamen bo padel s srca.

Kako poteka vpis?

September je na višjih in visokih šolah ter fakultetah čas za vpis novih študentov. Tudi pri nas, na B&B. Študenti so velikokrat presenečeni, kako hitro in brez nepotrebnega stresa poteka vpis. Veliko jih ima tovrstne izkušnje z referati za študentske zadeve na javnih šolah, največkrat negativne.

Ko obujam spomine na študentske dni, se tudi sama spomnim neprijetnih občutkov, povezanih z referatom. Za obisk referata si je bilo treba vzeti čas, veliko časa, saj je bila čakalna vrsta vedno zelo dolga.. Nemalokrat se je zgodilo, da so ga, ker so se uradne ure zaključile, pred nosom zaprli. Če pa mi je uspelo priti na vrsto, je na drugi strani okenca praviloma sedela neprijazna referentka, ki je skoraj vedno ugotovila, da nimam pravih obrazcev ali potrdil … in postopek se je začel znova. Nobene prilagodljivosti ni bilo, kaj šele pomoči pri reševanju težav ali zagat.

Danes tudi jaz delam v referatu, drugačnem od tistega, ki ga poznam iz študentskih dni. Pri nas so čakalne vrste redke, vrata vedno odprta, prijazni referenti pa kadarkoli pripravljeni priskočiti na pomoč.

V šoli B&B udeležence poznamo tako po obrazih kot po imenih.

Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.