blog/8y0edx4vp9_1

Pri vas na faksu ni bilo tako?

Odločitev, da se človek v odrasli dobi vpiše v šolo, je težka. Ne da bi bilo to kaj novega … Življenjske odločitve pač take so. Šolo BB je pametno izbrati, ker so vse dejavnosti študentom prijazne in naklonjene. Na vseh korakih študija vam prihajamo naproti: ob vpisu, ob prvih študijskih ...

Pri vas na faksu ni bilo tako?

Odločitev, da se človek v odrasli dobi vpiše v šolo, je težka. Ne da bi bilo to kaj novega … Življenjske odločitve pač take so. Šolo BB je pametno izbrati, ker so vse dejavnosti študentom prijazne in naklonjene.

Na vseh korakih študija vam prihajamo naproti: ob vpisu, ob prvih študijskih vprašanjih, z dostopnimi gradivi, z možnostjo opravljanja izpitov v izrednih rokih, s pomočjo ob pripravi pisnih izdelkov, z razumevanjem ob osebnih težavah … in nazadnje – ob pripravi zaključne projektne ali diplomske naloge.

Se čudite? Pri vas na faksu ni bilo tako?

No, zato pridite na BB. Prinesite tiste papirje, ki vas žulijo, ker niste dokončali študija. Bomo pogledali, napisali, kaj je treba še opraviti, se dogovorili za ceno … kmalu, še preden se bomo dobro zavedli, si bomo segli v roke na podelitvi diplomskih listin. In kamen bo padel s srca.

Kako poteka vpis?

September je na višjih in visokih šolah ter fakultetah čas za vpis novih študentov. Tudi pri nas, na B&B. Študenti so velikokrat presenečeni, kako hitro in brez nepotrebnega stresa poteka vpis. Veliko jih ima tovrstne izkušnje z referati za študentske zadeve na javnih šolah, največkrat negativne.

Ko obujam spomine na študentske dni, se tudi sama spomnim neprijetnih občutkov, povezanih z referatom. Za obisk referata si je bilo treba vzeti čas, veliko časa, saj je bila čakalna vrsta vedno zelo dolga.. Nemalokrat se je zgodilo, da so ga, ker so se uradne ure zaključile, pred nosom zaprli. Če pa mi je uspelo priti na vrsto, je na drugi strani okenca praviloma sedela neprijazna referentka, ki je skoraj vedno ugotovila, da nimam pravih obrazcev ali potrdil … in postopek se je začel znova. Nobene prilagodljivosti ni bilo, kaj šele pomoči pri reševanju težav ali zagat.

Danes tudi jaz delam v referatu, drugačnem od tistega, ki ga poznam iz študentskih dni. Pri nas so čakalne vrste redke, vrata vedno odprta, prijazni referenti pa kadarkoli pripravljeni priskočiti na pomoč.

V šoli B&B udeležence poznamo tako po obrazih kot po imenih.

Blog

blog/digital-nomad_1
4 min
Postani sam svoj šef v poslu, ki prinaša dober zaslužek
Odkrij svojo pot do uspeha kot TRGOVSKI AGENT! 🚀 Iščeš karierno priložnost, ki omogoča neodvisnost in finančno svobodo? Ti diši služba, ki ...
blog/BLOG_-sola-ki-se-prilagodi-tvojemu-zivljenjskemu-slogu_1
9 min
Visoka strokovna šola, ki se prilagodi tvojemu življenjskemu slogu
Visoka strokovna šola je marsikateremu študentu ali zaposlenemu na videz nedosegljiva, saj je želja po kvalitetnemu življenjskemu stilu premočna. ...
blog/BLOG_-uporabno-znanje-za-uspesno-trajnostno-poslovanje_1
10 min
Visoka šola, ki podaja uporabno znanje za uspešno trajnostno poslovanje
Visoka šola za trajnostni razvoj, ki svojo tradicijo izobraževanja pelje že več kot 20 let, uspešno povezuje nadobudne študente z uspešnimi ...

Zaupajo nam