Kontakt

 

Po mnenju udeležencev seminarja za izbris kazenskih točk bi tako usposabljanje moral opraviti vsak voznik. Novosti, mnenja, izmenjave izkušenj, adrenalin in nove izkušnje.

Medtem ko številni trgovci ponujajo svojim zvestim strankam zbiranje točk, pa prometni policisti ali sodišče lahko na račun vaših dosežkov v prometu, za vas zbirajo točke, ki niso tako zaželene. Če niste bili zvesti prometnim predpisom in ste tudi vi vstopil v ta klub pa še ni vse izgubljeno, kazenske točke je namreč mogoče tudi izbrisati. V primeru da ste točke zbrali s prekrški ki niso povezani z vožnjo pod vplivom alkohola ali drugih psihoaktivnih snovi, jih imate vsaj 4 in manj kot 18, potem se lahko udeležite usposabljanja za varno vožnjo.

Seminar vključuje tri dni teoretičnih predavanj, na katerih vam bodo naši izkušeni predavatelji obnovili poznavanje cestno prometnih predpisov ter vas seznanili z novostmi, katerih je bilo verjetno že kar nekdaj od takrat ko ste opravili vozniški izpit. Podrobno bodo predstavili sodobne varnostne sisteme v današnjih vozilih ter vas seznanili s pravilnim ukrepanjem ko na cesti pride do kritične situacije. Skratka cel kup zanimivih tem, ki so nam vsem v pomoč pri vsakodnevni vožnji, tako da boste zagotovo preživeli tri koristne popoldneve.

Za vikend sledi vrhunec, celodnevni trening varne vožnje na enem najboljših poligonov v naši bližnji okolici. Naporno? Morda. Koristno? Zelo! Najpogostejši komentar udeležencev po treningu varne vožnje je: »To bi moral opraviti vsak voznik!« In ko boste končali usposabljanje, sledi še tisto o čemer smo govorili na začetku – izbris kazenskih točk – z udeležbo na seminarju se vam izbrišejo štiri kazenske točke. Ni veliko, bo pa verjetno dovolj da ostanete varno oddaljeni od grozečih 18 točk, pri katerih vozniško dovoljenje postane dokument brez vrednosti.

Izjave udeležencev treninga z aizbris kazenskih točk:

Milan: »Od začetka sem bil slabe volje, da moram po 23 letih zopet poslušati prometne predpise, a sem hitro ugotovil da je vse skupaj zelo koristno. Izvedel sem marsikaj novega, varna vožnja na poligonu pa je bila sploh super doživetje.«

Vlado: »Vsak dan sem na cesti in prevozim veliko kilometrov, zato sem bil prepričan da o vožnji vem že vse. Trening varne vožnje mi je pokazal da se v nekaterih zadevah motim. Zagotovo se bom treninga udeležil še kdaj, upam da takrat brez kazenskih točk.«

Edi: »Sprva me je bilo tako sram, da sem se prijavil na trening za izbris kazenskih točk, da nisem povedal niti ženi. Ko smo prispeli na poligon in pričeli s praktičnimi vajami pa sem pozabil na vse in preprosto užival. Tudi predavanja o prometnih predpisih so bila zanimiva, saj sem obnovil svoje znanje.«

Največjo vrednost seminarja predstavljajo nova znanja in izkušnje za jutrišnji dan.

Avtor: Boštjan Paušer

Oznake: izbris kazenskih točk poligon Varna vožnja
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.