Kontakt

 

Bravo! V žepu imaš maturitetno spričevalo, ki je tvoja VIP vstopnica za nadaljnji študij in razvoj kariere!

Povsem normalno je, da se po koncu srednje šole sprašuješ o svoji prihodnosti. Kaj želim početi? Kaj me resnično veseli? Zmorem?

Pride čas, ko enostavno moraš sprejeti pomembno življenjsko odločitev, ki bo vplivala na tvoj osebni in poklicni razvoj.

Se strinjava, da tukaj ne gre le za izbiro in smer študija, temveč tudi za menjavo okolja in družbe?

Nadaljevati s študijem ali se zaposliti?

Zate imam super novico! Zdaj, ko so tvoje učne navade še sveže, se ti absolutno splača nadaljevati s študijem. Izobraževanje za odrasle po načinu kombiniranega študija, ti omogoča redno zaposlitev, skrb za družino, ukvarjanje s hobiji in še ti bo ostal čas za druženje s prijatelji.

Na ta način lahko izkoristiš vse svoje možnosti hkrati in si zagotoviš odlično službo in napredovanje, ki si ga zaslužiš.

Da bo premagovanje novih izzivov lažje, je bistveno, da v obdobju odločanja pridobiš vse informacije, povezane s študijem.

Kakšni so pogoji za vpis, kje in kako izpolnim vpisne obrazce?

Kako in kje potekajo predavanja ter koliko časa traja izbran študij?

Imam dobre zaposlitvene možnosti po končanem študiju?

Ko zbereš vse odgovore na zastavljena vprašanja, lahko sprejmeš dobro odločitev.

Predavanja potekajo le v popoldanskem času, kar pomeni, da bo lažje usklajevati študij z delom, ki ga opravljaš. Se strinjaš? V primeru, da katero od predavanj zamudiš, lahko doma vse nadoknadiš s pomočjo e-učilnic, kjer imaš na voljo vso gradivo za učenje v elektronski obliki.

Ob vpisu ti pripada tudi status študenta, kar pomeni, da imaš enake ugodnosti in pravice, kot študenti v rednem izobraževanju.

Dobra novica! Vpis v študijske programe še vedno poteka!


Vpis v visokošolski program poteka do konca septembra, vpisi v višješolske strokovne programe pa so možni do konca oktobra.

Vpis v višješolske strokovne programe je možen do konca oktobra. Potrebuješ le originala spričevala, osebni dokument in dve manjši fotografiji, mi pa ti bomo pomagali pri izpolnjevanju vpisnih obrazcev.

Ja, tako preprosto je!

Prideš?

 

Avtor: Ana Penko

Oznake: izboraževanje matura napredovanje študij vpis v šolo
Dobimo se na družbenih omrežjih