Kontakt

 

Kot še veliko drugih dejavnosti so v zadnjem letu tudi poklicna usposabljanja bolj kot ne mirovala. Vsi smo nenadoma začutili nekakšen občutek stiske, izgubljenosti in nesigurnosti, ko smo dnevno spremljali dogajanja in ukrepe sredi katerih smo se nenadoma znašli.

Kakšna maska? Kakršna koli, samo da je, tako ali tako jih ni bilo mogoče dobiti. Katero razkužilo? Ne dotikaj se tega. Pazi na razdaljo! Razkuževali smo se, kot da se še nikoli nismo umivali.

Celotno situacijo smo čutili in dihali z vami

Eno leto nazaj smo se z grozo spraševali, kaj nam bo vse skupaj prineslo. Na začetku resnično nekaj strahu, potem pa le še več volje in motivacije, da prav za vsakega od vas najdemo rešitev.
Nekaterim so se nenadoma podrli vsi načrti in ste nas zaskrbljeno spraševali kdaj boste lahko opravili zastavljene cilje in obveznosti. Pojavljala so se vprašanja, na katera celo sami večkrat nismo imeli odgovora.

Delamo vse, da ste obveščeni o aktualnem dogajanju, stalno smo v stiku s pristojnimi organi, opozarjamo na problematiko v tem stanju in nenehno predlagamo rešitve.

V upanju, da se razmere čim prej vrnejo na stare tirnice in nadomestimo vsa zamujena usposabljanja, ki preganjajo tako vas kot nas, se intenzivno pripravljamo na polne izvedbe in povečano število usposabljanj, takoj, ko bo izvedljivo.

Avtor: B & B, d.o.o.

Oznake: koda 95 poklicni voznik Usposabljanje
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.