Kontakt

 

Večkrat se zgodi, da študente ob vstopu v referat mimogrede vprašam, kako, da so se odločili za študij pri nas. Ljudje imamo namreč različne razloge zakaj se odločimo za točno določeno šolo. Najpogostejši odgovor je - zaradi priporočila prijateljev in znancev..

To nas še posebno veseli, saj nam je pomembno, da maturanti in diplomanti zaključite šolo z lepimi spomini na obdobje izobraževanja. Z nekaterimi skupaj preživimo tudi več let – pri nas začnejo s srednješolskim izobraževanjem, po uspešno opravljeni maturi pa nadaljujejo s študijem na višji strokovni šoli ali B&B visoki šoli za trajnostni razvoj. Všeč jim je način in potek izobraževanja.

Praktično znanje za prihodnost

V času študija ne pridobiš le teoretičnega znanja, ampak se spoznaš tudi s prakso na izbranem področju. V primeru, da se ujemajo s smerjo študija, priznamo tvoje delovne izkušnje.

 

Karierni center

V Kariernem centru z veseljem svetujemo tudi glede pridobivanja prvih delovnih izkušenj in je postal postojanka tudi za tiste, ki želite poglobiti znanje s področja vodenja kariere in razvoja zaposlitvenih kompetenc.

 

Kombiniran študij

V šoli B&B imamo stik predvsem z odraslimi, ki si s študijem in višjo izobrazbeno raven želite zagotoviti boljše delovno mesto ali zamenjati trenutno službo. Nekateri izmed vas ste že obiskovali druge fakultete in se prepisali k nam, zaradi ugodnejših pogojev za študij - predavanja potekajo le v popoldanskem času, lahko se izobražuješ tudi doma, preko e-učilnic, kjer najdeš vso potrebno gradivo za študij. Predavanja potekajo modularno, kar pomeni, da poslušaš predavanja enega predmeta, nato pa v roku 14 dni sledi izpit. Tako je časa za učenje in utrjevanje dovolj. Veliko naših diplomantov to izpostavi kot eno največjih prednosti, saj so se lažje osredotočili le na eno snov na enkrat.

Priznamo že opravljene izpite

Opravljene izpite na prejšnji fakulteti lahko priznamo, v primeru, da se vsebine izpitov pokrivajo z vsebinami predmetov programa na katerem nadaljuješ študij. V šolnino je zajeto kar trikratno opravljanje izpita.

Brezplačni individualni izpitni roki

Razumemo, da je študij ob delu včasih naporno usklajevati z vsemi obveznostmi, zato je povsem življenjsko, da se kakšnega izpita ne boste mogli udeležiti. Za takšne primere ponujamo brezplačne izpitne roke. Izpit lahko opravite v terminu, ki vam najbolj ustreza.

 

Avtor: Ana Penko

Oznake: diploma Izobraževanje priporočilo šolanje odraslih vpis
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.