Kontakt

 

Večkrat se zgodi, da študente ob vstopu v referat mimogrede vprašam, kako, da so se odločili za študij pri nas. Ljudje imamo namreč različne razloge zakaj se odločimo za točno določeno šolo. Najpogostejši odgovor je - zaradi priporočila prijateljev in znancev..

To nas še posebno veseli, saj nam je pomembno, da maturanti in diplomanti zaključite šolo z lepimi spomini na obdobje izobraževanja. Z nekaterimi skupaj preživimo tudi več let – pri nas začnejo s srednješolskim izobraževanjem, po uspešno opravljeni maturi pa nadaljujejo s študijem na višji strokovni šoli ali B&B visoki šoli za trajnostni razvoj. Všeč jim je način in potek izobraževanja.

Praktično znanje za prihodnost

V času študija ne pridobiš le teoretičnega znanja, ampak se spoznaš tudi s prakso na izbranem področju. V primeru, da se ujemajo s smerjo študija, priznamo tvoje delovne izkušnje.

 

Karierni center

V Kariernem centru z veseljem svetujemo tudi glede pridobivanja prvih delovnih izkušenj in je postal postojanka tudi za tiste, ki želite poglobiti znanje s področja vodenja kariere in razvoja zaposlitvenih kompetenc.

 

Kombiniran študij

V šoli B&B imamo stik predvsem z odraslimi, ki si s študijem in višjo izobrazbeno raven želite zagotoviti boljše delovno mesto ali zamenjati trenutno službo. Nekateri izmed vas ste že obiskovali druge fakultete in se prepisali k nam, zaradi ugodnejših pogojev za študij - predavanja potekajo le v popoldanskem času, lahko se izobražuješ tudi doma, preko e-učilnic, kjer najdeš vso potrebno gradivo za študij. Predavanja potekajo modularno, kar pomeni, da poslušaš predavanja enega predmeta, nato pa v roku 14 dni sledi izpit. Tako je časa za učenje in utrjevanje dovolj. Veliko naših diplomantov to izpostavi kot eno največjih prednosti, saj so se lažje osredotočili le na eno snov na enkrat.

Priznamo že opravljene izpite

Opravljene izpite na prejšnji fakulteti lahko priznamo, v primeru, da se vsebine izpitov pokrivajo z vsebinami predmetov programa na katerem nadaljuješ študij. V šolnino je zajeto kar trikratno opravljanje izpita.

Brezplačni individualni izpitni roki

Razumemo, da je študij ob delu včasih naporno usklajevati z vsemi obveznostmi, zato je povsem življenjsko, da se kakšnega izpita ne boste mogli udeležiti. Za takšne primere ponujamo brezplačne izpitne roke. Izpit lahko opravite v terminu, ki vam najbolj ustreza.

 

Avtor: Ana Penko

Oznake: diploma Izobraževanje priporočilo šolanje odraslih vpis
Dobimo se na družbenih omrežjih