Kontakt

 

Spoznaj najnovejši trend študija za odrasle – kombiniran študij.

Zagotovo poznaš klasičen študij, prepričana sem, da ti je poznan tudi e-študij. Kaj pa je kombiniran študij?

Kombiniran študij združuje prednosti e-študija in klasičnega študija, zanj pa se odloča vedno več odraslih z veliko obveznostmi, ki želite tekom študija pridobiti največ.

Izbrala sem najpomembnejših 5 prednosti kombiniranega študija za katere preprosto moraš vedeti.

#1 Treniranje mehkih veščin

Kombiniran študij ti omogoča predelavo snovi preko spleta, hkrati pa ohranja klasično obliko študija, ki ti nudi pristen osebni stik s kolegi in predavatelji.

Pri kombiniranem načinu študija preko strokovnih debat pridobiš pomembne in iskane veščine. Zagotavljamo ti napredovanje pri osnovni komunikaciji, boljši besedni zaklad, suverenost v strokovni debati, boljše pogajalske spretnosti in razvijanje čustvene inteligence.

Po besedah naših diplomantov, so sami pri sebi po zaključku študija opazili napredek pri reševanju konfliktov, boljše organizacijske sposobnosti in kritično razmišljanje.

Verjetno se zdaj že vidiš v debati s kolegi kako rešujete problematiko z vašega strokovnega področja. To se lahko uresniči!

Vse to so danes izredno iskane veščine, ki jih delodajalci postavljajo ob bok formalni izobrazbi.

kombiniran študij

#2 Prihranek časa in denarja

»Kako pa je s predavanji?« se verjetno sprašuješ. Celoletni urnik prejmeš ob začetku študijskega leta in si lahko sam razporediš svoj študijski čas in obveznosti.

Obisk predavanj ni obvezen, je pa priporočljiv zaradi zgornjih razlogov. Vsak zase najbolje ve, pri kateri temi ali predmetu lahko največ odnese v živo in preko strokovne debate s kolegi in predavatelji in katero temo lažje na hitro predela preko e-učilnice.

Razumemo, da imaš kot odrasel študent veliko izkušenj in znanja s področja, zato se lahko morda nanj pripraviš brez obiska predavanj. Predmet, ki ti je še posebej zanimiv ali pa je nekoliko težji, se splača poslušati v živo in znanje pridobiti preko razlage, podvprašanj, debate in pogovora s sošolci.

#3 Dostopnost gradiva

Vse potrebno gradivo za uspešen potek študija te čaka v e-učilnici, na tvojo željo ga v tiskani obliki brezplačno pošljemo tudi na domači naslov.

Gradivo je zajeto v ceno šolnine, zato s tem nimaš dodatnega stroška. V e-učilnici lahko dostopaš do predstavitev s predavanj, gradiv, koledarja, navodil profesorja in foruma.

online študij

#4 Individualni izpitni roki

Razumemo, da se ob službi, družini in drugih obveznostih včasih enostavno ne moreš še učiti za izpit ali pa ti datum izpita enostavno ne ustreza. Za take situacije se je izkazalo, da se najbolje obnesejo izredni izpitne roki. Kako to izgleda? Pokličeš ali pošlješ sporočilo, da prosiš za izredni izpitni rok in predlagaš datum in uro. Posvetujemo se s profesorjem in ti potrdimo termin.

Na ta način si lahko resnično ustvariš študij po svoji meri.

#5 100% podpora

Na voljo smo ti vsak dan v živo v referatu in preko elektronske pošte ter telefona.

Posvetili se ti bomo individualno in sestavili tvoj osebni izobraževalni in karierni načrt. Spremljali bomo tvoj napredek, svetovali in te spodbujali čisto do konca – diplome.

Preveri študijske programe

 

Avtor: Kaja Kramar

Oznake: Izobraževanje izobraževanje odraslih kombinirani študij online študij
Dobimo se na družbenih omrežjih