Kontakt

 

Spoznaj najnovejši trend študija za odrasle – kombiniran študij.

Zagotovo poznaš klasičen študij, prepričana sem, da ti je poznan tudi e-študij. Kaj pa je kombiniran študij?

Kombiniran študij združuje prednosti e-študija in klasičnega študija, zanj pa se odloča vedno več odraslih z veliko obveznostmi, ki želite tekom študija pridobiti največ.

Izbrala sem najpomembnejših 5 prednosti kombiniranega študija za katere preprosto moraš vedeti.

#1 Treniranje mehkih veščin

Kombiniran študij ti omogoča predelavo snovi preko spleta, hkrati pa ohranja klasično obliko študija, ki ti nudi pristen osebni stik s kolegi in predavatelji.

Pri kombiniranem načinu študija preko strokovnih debat pridobiš pomembne in iskane veščine. Zagotavljamo ti napredovanje pri osnovni komunikaciji, boljši besedni zaklad, suverenost v strokovni debati, boljše pogajalske spretnosti in razvijanje čustvene inteligence.

Po besedah naših diplomantov, so sami pri sebi po zaključku študija opazili napredek pri reševanju konfliktov, boljše organizacijske sposobnosti in kritično razmišljanje.

Verjetno se zdaj že vidiš v debati s kolegi kako rešujete problematiko z vašega strokovnega področja. To se lahko uresniči!

Vse to so danes izredno iskane veščine, ki jih delodajalci postavljajo ob bok formalni izobrazbi.

kombiniran študij

#2 Prihranek časa in denarja

»Kako pa je s predavanji?« se verjetno sprašuješ. Celoletni urnik prejmeš ob začetku študijskega leta in si lahko sam razporediš svoj študijski čas in obveznosti.

Obisk predavanj ni obvezen, je pa priporočljiv zaradi zgornjih razlogov. Vsak zase najbolje ve, pri kateri temi ali predmetu lahko največ odnese v živo in preko strokovne debate s kolegi in predavatelji in katero temo lažje na hitro predela preko e-učilnice.

Razumemo, da imaš kot odrasel študent veliko izkušenj in znanja s področja, zato se lahko morda nanj pripraviš brez obiska predavanj. Predmet, ki ti je še posebej zanimiv ali pa je nekoliko težji, se splača poslušati v živo in znanje pridobiti preko razlage, podvprašanj, debate in pogovora s sošolci.

#3 Dostopnost gradiva

Vse potrebno gradivo za uspešen potek študija te čaka v e-učilnici, na tvojo željo ga v tiskani obliki brezplačno pošljemo tudi na domači naslov.

Gradivo je zajeto v ceno šolnine, zato s tem nimaš dodatnega stroška. V e-učilnici lahko dostopaš do predstavitev s predavanj, gradiv, koledarja, navodil profesorja in foruma.

online študij

#4 Individualni izpitni roki

Razumemo, da se ob službi, družini in drugih obveznostih včasih enostavno ne moreš še učiti za izpit ali pa ti datum izpita enostavno ne ustreza. Za take situacije se je izkazalo, da se najbolje obnesejo izredni izpitne roki. Kako to izgleda? Pokličeš ali pošlješ sporočilo, da prosiš za izredni izpitni rok in predlagaš datum in uro. Posvetujemo se s profesorjem in ti potrdimo termin.

Na ta način si lahko resnično ustvariš študij po svoji meri.

#5 100% podpora

Na voljo smo ti vsak dan v živo v referatu in preko elektronske pošte ter telefona.

Posvetili se ti bomo individualno in sestavili tvoj osebni izobraževalni in karierni načrt. Spremljali bomo tvoj napredek, svetovali in te spodbujali čisto do konca – diplome.

Preveri študijske programe

 

Avtor: Kaja Kramar

Oznake: Izobraževanje izobraževanje odraslih kombinirani študij online študij
Dobimo se na družbenih omrežjih

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Skupina 1: So ključni in brez njih stran ne bo delovala, kot bi morala. Nastavijo se, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršno koli interakcijo s spletno stranjo. Za te piškotke nam ni treba dobiti vaše privolitve.
Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani se strinjate z namestitvijo na vaš računalnik.
Skupina 3: Piškotki naših partnerskih storitev, kot so Facebook, Twitter, Google idr. Če se z uporabo ne strinjate, piškotkov ne bomo nastavili, lahko pa se zgodi, da nekatere zanimive funkcije spletne strani zato ne bodo na voljo.

Spodnja tabela prikazuje piškotke, ki jih uporabljamo na spletni strani:

STORITEV IME PIŠKOTKA (DOBA HRANJENJA V BRSKALNIKU)     OPIS OPIS
Spletna stran has_js Ti piškotki so pomembni za delovanje spletne strani in bodo vedno prisotni.
Google Analytics _utma (2 leti)
_utmb (30 min)
_utmc (do konca seje)
_utmz (6 mesecev)
Ti piškotki so namenjeni zbiranju informacij o uporabi spletne strani. Omogočajo nam analizo obiska, s katero lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Podatki se zbirajo v anonimni obliki.
Več informacij o zaščiti podatkov s strani Googlea si lahko preberete tukaj.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
CookieControl bb-komunikacije_cookiecontrol (3 mesece)
ccNoPopup (3 mesece)
Ti piškotki so uporabljeni za hranjenje informacij o nastavitvah, vezanih na uporabo piškotkov na strani.
Ti piškotki se bodo namestili šele po tem, ko se boste strinjali z uporabo.
Piškotki storitve YouTube Demographics (6 mesecev)
ACTIVITY (do konca seje)
use_hitbox (do konca seje)
PREF (10 let)
VISITOR_INFO1_LIVE (8 mesecev)
YSC (do konca seje)
Na spletno stran so umeščeni videoposnetki storitve YouTube v tako imenovanem načinu s poostreno zasebnostjo. Ta način ne nastavi nobenega piškotka, dokler ne pritisnete gumba za predvajanje. Ko začnete predvajati posnetek, lahko YouTube nastavi piškotek, vendar podatki ne razkrivajo vaše zasebnosti.

Piškotke upravlja B&B d.o.o.