Kontakt
bb-izobrazevanje/30_BB.00.Still003

Si želiš doseči več in pridobiti znanje, ki ga potrebuješ na svojem delovnem mestu? Zdaj je čas, da skupaj pridemo do cilja – želene izobrazbe. S pridobljenimi znanji boš še uspešnejši pri delu in reševanju poklicnih izzivov.

Skupaj bomo razvijali pozitiven odnos do izobraževanja in ga prilagodili tvojim potrebam.

Z izobraževanjem povečaš zaupanje vase, razvijaš in nadgrajuješ spretnosti.

Naša vizija je upravičiti zaupanje s kakovostnim izobraževanjem in zagotoviti veščine, ki bodo uporabne na tvojem delovnem mestu.

V šoli B&B boš sprejet/-a in motiviran/-a. Poskrbeli bomo za dobre odnose in zadovoljstvo vseh vključenih.

Pogumno pri odločitvi.

 

Informacije in kontakt

Nina Lanjšček

Nina Lanjšček

Barbara Zakotnik-Dokl

Barbara Zakotnik-Dokl

Urška Dimnik

Urška Dimnik

Koordinatorka področja izobraževanj

urska.dimnik@bb.si 041 329 132 04 280 83 04

Renata Valentina Adlešič

Tjaša Urankar Dornik

 

Visoka strokovna šola

Hrepeniš po spremembi? Te mika napredovanje in razvoj kariere? Če je tvoj odgovor da, se zavedaš pomena stalnega nadgrajevanja znanja.

Si želiš, da bi v šoli, kamor se vpisuješ, upoštevali znanja, ki jih prinašaš s seboj? Potrebuješ diplomo hitreje kot v treh letih?

Na podlagi dolgoletnih izkušenj izobraževanja odraslih, smo razvili unikaten model izvajanja študija. Prilagodimo se potrebam vsakega študenta posebej, zato smo prepričani, da bomo skupaj našli pot do cilja tudi zate.

POGLEJ VEČ

 

Višja strokovna šola

Pridobi stopnjo izobrazbe VI/1 in postani inženir. S tem dobiš potrditev svojega znanja in kompetenc, hkrati pa si olajšaš možnost napredovanja – tako karierno kot osebnostno.

S končano višjo strokovno šolo se lahko vpišeš v 2. letnik večine visokošolskih programov, kar ti omogoča postopno pridobivanje izobrazbe.

Višješolski študij je primeren za odrasle z veliko obveznostmi in željo po novem znanju in napredovanju ter mlade, ki želite združiti kariero in študij in v življenju hitreje napredovati.

INŽENIR LOGISTIKE INŽENIR STROJNIŠTVA INŽENIR ELEKTROENERGETIKE EKONOMIST

 

Srednja šola

Čutiš, da v življenju lahko dosežeš več? Si želiš višjo stopnjo izobrazbe? Končati nekoč začeto šolanje ali doseči naziv, ki bo izboljšal tvoj položaj na trgu dela? Nikoli ni prepozno!

LOGISTIČNI TEHNIK EKONOMSKI TEHNIK