Kontakt

Na začetku novega leta sprejmemo največ zaobljub. Običajno se zaobljubimo, da bomo bolj zdravo jedli in se več gibali, pogosto pa tudi, da bomo nadgradili svoje znanje ali dokončali nekoč začeto šolanje – nedokončana izobrazba je namreč za marsikoga trn v peti. Številni želijo ta korak storiti zaradi želje po napredovanju na delovnem mestu ali menjavi službe, hkrati pa izpolniti tudi osebni cilj in zaključiti odprto poglavje v svojem življenju.

Nedokončana višješolska ali visokošolska izobrazba kot ovira na karierni poti

Si želiš nadaljevati s študijem ali pa preprosto ubrati drugo smer in si ne upaš storiti koraka naprej? Ne glede na to, ali je tvoj končni cilj menjava službe, napredovanje na delovnem mestu ali pa zgolj zaključiti odprto poglavje v tvojem življenju, ti lahko dokončana izobrazba prinese ogromno koristi.

Večje možnosti za zaposlitev ali napredovanje na trenutnem delovnem mestu in posledično višja plača, pridobitev novega ali nadgradnja obstoječega znanja in kompetenc ter višja samozavest in osebnostna rast so le nekatere izmed prednosti, ki jih prinaša dokončana izobrazba. S študijem v B&B izobraževalnem centru pa ne pridobiš le teoretičnega znanja, ampak tudi praktične veščine – v primeru, da se te ujemajo s smerjo študija, ti priznamo tudi delovne izkušnje.

Nedokončana izobrazba

Te nedokončana srednja šola omejuje pri izbiri poklica?

Glavnina ljudi se po končani osnovni šoli vpiše v izbran srednješolski program. Večina delodajalcev v Sloveniji ob iskanju novega kadra namreč zahteva, da imajo bodoči zaposleni dokončano vsaj srednješolsko izobrazbo. A življenje ima včasih svoje načrte, zato se marsikdo iz srednje šole izpiše predčasno ali pa se vanjo niti ne vpiše.

Vse lepo in prav, dokler ne zaslediš oglasa za delo, ki te zanima – vendar se nanj zaradi nedokončane izobrazbe niti ne prijaviš, saj že vnaprej veš, da za zaposlitev nimaš prav veliko možnosti. Na srečo lahko to prepreko hitro rešiš z vpisom v izbrano srednjo šolo. Za vpis se lahko odločiš tudi v primeru, da že imaš zaposlitev, pa si vseeno želiš povečati možnosti za karierni razvoj in razširiti svoja obzorja – mnogi izobraževalni programi namreč omogočajo izobraževanje ob delu, ki je prilagojeno individualnim potrebam in urnikom.

Dober načrt je ključnega pomena

Če nedokončana izobrazba še vedno trka na tvojo vest, je začetek novega leta vsekakor idealen čas, da izpolniš svojo dolgoletno željo in pričneš pisati novo poglavje na svoji karierni poti. Če ne veš, kako se tega lotiti, lahko posebej zate sestavimo predlog izobraževanja, ki bo prilagojen tvojim željam, potrebam in dosedanjim izkušnjam.

Izobraževalni načrt – odskočna deska za uresničitev tvojih želja

Naši strokovnjaki s področja svetovanja in izobraževanja odraslih posebej zate sestavijo brezplačni osebni izobraževalni načrt, ki ti bo omogočil boljše zaposlitvene možnosti, razvoj kariere in osebnostno rast. Vse, kar moraš storiti, je, da nam zaupaš nekaj informacij, na podlagi katerih ti bomo oblikovali kakovosten in poglobljen izobraževalni načrt. Zagotavljamo ti, da bodo tvoji podatki pri nas na varnem in da bodo namenjeni izključno oblikovanju izobraževalnega načrta. Po oddaji obrazca naš odgovor prejmeš predvidoma v roku dveh delovnih dni.

Pridobi brezplačni osebni izobraževalni načrt ter stori prvi korak naproti novim znanjem in kompetencam!

Pridobi brezplačni osebni izobraževalni načrt

 

 

Avtor: B&B izobraževanje

Oznake: nedokončana izobrazba
Dobimo se na družbenih omrežjih