Kontakt

Sodelovanje z gospodarstvom

Želite, da novi zaposleni v vaše podjetje vstopijo opremljeni s potrebnim znanjem in samozavestno pristopijo k delu?

Podjetja potrebujete specifičen profil zaposlenih, zato v B&B izobraževalnem centru velik poudarek dajemo prav povezovanju gospodarstva z izobraževanjem. Skratka, vi ste tisti, ki nam iz prakse poveste, katera znanja in kompetence iščete, mi pa način izobraževanja ustrezno prilagodimo. Po potrebi pripravimo tudi popolnoma unikatno usposabljanje za vaše potrebe.

 

Kako lahko sodelujemo?

Pridobitev trajnostnega znanja in formalne izobrazbe vaših zaposlenih

Vaši zaposleni so temeljna naložba pri gradnji in razvoju podjetja. Prav izobraževanje pa je ključni instrument razvoja kadrov.

Objavljanje prostih delovnih mest na našem spletnem portalu

Ko zaznate potrebo po novem kadru, se obrnite na nas z željami, zahtevami in drugimi informacijami. Z enim sporočilom dosežemo vse B&B študente in člane ALUMNI kluba s področja ekonomije, strojništva, elektroenergetike, logistike in varstva okolja.

Mentorstvo vaših zaposlenih v okviru praktičnega izobraževanja

Za zaključek študija morajo študenti opraviti praktično izobraževanje pri delodajalcu, kar navadno rezultira v redni zaposlitvi, saj tekom opravljanja prakse študenta spoznate in do neke točke uvedete v vaše delo.

Mentorstvo pri diplomskem delu in razpis tem za diplomska dela

Študent v okviru diplomskega dela razišče določeno področje oziroma problematiko v vašem podjetju pod vašim mentorstvom. S tem v podjetju pridobite koristne izsledke raziskave, na podlagi katerih lahko spremenite in izboljšate vaše poslovanje.

Strokovne ekskurzije v vaše podjetje

S tem študentom omogočite vpogled v vaše prostore in vaše poslovanje ter vaše podjetje prikažete v luči zaposljivosti.

Gostujoča predavanja vaših strokovnjakov

Večina naših predavateljev izhaja iz gospodarstva in so strokovnjaki na svojem področju. K sodelovanju vabimo tudi vaše zaposlene, ki so zainteresirani za podajanje znanja prihodnjim generacijam. Lahko v okviru gostujočega predavanja ali kot izrednega predavatelja za določen predmet. Več informacij >

 

Imate tudi vi predlog za sodelovanje? Vabljeni, da se nam oglasite.

 

Urška Dimnik

Urška Dimnik

Koordinatorka področja izobraževanj

urska.dimnik@bb.si 041 329 132 04 280 83 04

 

Ali bomo preklopili na elektriko?