Kontakt

Strokovna srečanja in konference

Konkurenčnost podjetij je v zagotavljanju interdisciplinarnega povezovanja in sodelovanja med gospodarstvom ter raziskovalno in izobraževalno sfero, ki producira kadre s sodobnimi znanji za reševanje aktualnih izzivov prihodnost.

 

Poslanstvo

Poslanstvo B&B izobraževalnega centra je opremiti zaposlene z aktualnimi znanji in kompetencami, s katerimi bodo uspešno pripomogli k razvoju trajnostnih procesov in poslovnih modelov v podjetju in gospodarstvo popeljali v konkurenčno prihodnost.

Katalizator idej so pogosto strokovna srečanja in konference, na katerih se krešejo mnenja med strokovnjaki z različnih področij.

Ideja realizacije poslanstva B&B izobraževalnega centra je v prenosu potreb in izzivov gospodarstva v izobraževalno sfero, ki tako lahko postane vrelec idej in inovacij.

S tem namenom organiziramo strokovne konference in okrogle mize, na katerih gostimo ugledne strokovnjake s področja logistike, energetike in varstva okolja, managerje, predstavnike odločevalskih teles in drugih zainteresiranih javnosti.

Povezujemo strokovnjake iz partnerskih podjetij, s katerimi sodelujem tako pri usposabljanju potencialnih kot izpopolnjevanju obstoječih kadrov preko formalnih in neformalnih oblik izobraževanja.

Skupaj naslavljamo najbolj žgoče teme, kritično razmišljamo in skrbimo za pretok informacij, mreženje, interdisciplinarni razvoj in promocijo panoge.

konferenca

 

Strokovna srečanja in konference

2023 - Izzivi trajnostnega razvoja (mednarodna konferenca)

2022 - Izzivi trajnostnega razvoja (mednarodna konferenca)

2022 - Prihodnost zagotavljanja samooskrbe skupnosti z električno energijo (strokovni posvet)

2021 - Izzivi trajnostnega razvoja (mednarodna strokovna konferenca)

2021-  Vodik - gorivo prihodnosti (konferenca)

2021 - Prehod v brezogljično družbo (strokovni posvet)

2019 - Izzivi trajnostnega razvoja (mednarodna strokovna konferenca)

2018 - Kadrovski izzivi in pametne tehnologije v transportu in logistiki (strokovna konferenca)

 

Povežimo se

Kaja Kramar

Kaja Kramar

Vodja razvoja poslovanja

kaja.kramar@bb.si 040425252
Erasmus izmenjava dobrih praks v Valenciji