Kontakt

Vas zmrazi, ko pomislite na javno nastopanje? Vas je strah, da vam bo zmanjkalo besed? Se izogibate javnemu nastopanju, ker nimate izkušenj? Ali preprosto želite le izpiliti svoje znanje in dobiti povratne informacije strokovnjaka s tega področja?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je delavnica javnega nastopanja prava izbira za vas!

Delavnica je zasnovana praktično, izvaja se v majhni skupini - do 12 udeležencev, zato je pristop zelo individualen in omogoča izreden napredek.

KDAJ IN KJE?

Delavnica bo potekala v četrtek, 18. 4. 2019 med 8.30 in 14.30 uro v Izobraževalnem centru B&B na Ljubljanski cesti 30 v Kranju.

ČASOVNICA

8.30 - 9.00 - Druženje ob kavi

9.00 – 10.30 - Analiza poslušalcev in priprava vsebine 

- Komu govorimo in kakšna je priložnost?

- Močne besede – kakšne so in kako jih uporabiti?

- Pripovedovanje zgodb – univerzalna pravila in odlični primeri

- Zanimivi uvodi, dobre razlage, udarni zaključki

10.45 – 12.15 - Skrivnosti govorice telesa

- Kaj razkriva govorica telesa pri govorniku?

- Primerna drža in osebni prostor, gibanje, gestikulacija, mimika

- Ritem, ton in barva glasu ter njihova uporaba za ustvarjanje čustvenih stanj pri stranki

12.15 - 13.00 - Odmor za kosilo

13.00 – 14.30 - Obvladovanje stresnih odzivov

- Odpravljanje simptomov stresa

- Ozaveščanje in odpravljanje medmetov

- Praktične vaje in predstavitve vsakega udeleženca

 

O PREDAVATELJICI

Vesna Sodnik je poslovna trenerka z edinstveno kombinacijo znanj. Ima skoraj dve desetletji izkušenj iz medijev in sveta podjetništva s področja poučevanja, svetovanja ter organizacije in vodenja dogodkov. Kot certificirana vodstvena coachinja z Midle Essex University of London, facilitatorka in izvajalka programov Leadership Management International ter šolana radijska govorka in moderatorka dogodkov premore širok nabor orodij iz klasične retorike, NLP-ja, različnih psihoterapevtskih modalitet (npr. transakcijska analiza, gestalt, kognitivno-vedenjska terapija, ipd.), Imago, EFT-ja in še številnih drugih metod za osebni in poklicni razvoj.

Izvaja izobraževanja s področij komunikacije, govorice telesa, odrske karizme, prodaje in čustvene inteligence ter s področij asertivnosti, vodstvenih veščin, kriznega komuniciranja, prezentacijskih veščin in komuniciranja z mediji. Njene metode temeljijo na najnovejših dognanjih nevromarketinga, psihologije in prodaje. Je tudi avtorica številnih člankov, predavanj in oddaj na temo komunikacije in govorice telesa, ter scenaristka in voditeljica poslovnih dogodkov za številne domače in tuje naročnike.

CENA

Cena za delavnico, ki obsega 6 pedagoških ur znaša 260,00 € in vključuje izvedbo delavnice v majhni skupini, gradivo in analizo vsakega udeleženca, ter kosilo.

Delavnica bo izvedena ob zadostnem številu prijav.

Dobimo se na družbenih omrežjih