Kontakt

Komunikacija

V četrtem modulu boste spoznali šest elementov učinkovite poslovne komunikacije: naravnanost pošiljatelja, kodiranje, izbira kanala, dekodiranje, naravnanost sprejemnika in povratna informacija. Pri vsakem elementu učinkovite komunikacije se boste naučili ključne tehnike za boljše posredovanje sporočila, sprejem sporočila in dajanje povratne informacije. Dobili boste recept za podajanje povratnih informacij v treh korakih in obvladovanje konfliktov v šestih korakih. Četrti modul vas bo opremil z znanji in tehnikami za izboljšanje odnosov s sodelavci in strankami.

 

Vsebina

  • Test komunikacijskih sposobnosti.
  • Izdelava komunikacijskega plana.
  • Kako podati učinkovito povratno informacijo.
  • Kako učinkovito obvladovati konflikte.

Modul obsega 2 interaktivni delavnici po 4 pedagoške ure. Skupaj 8 pedagoških ur.

 

Termini

MODUL 4 1. SREČANJE 2. SREČANJE 3. SREČANJE TERMIN
Komunikacija 8. 6. 2023 15. 6. 2023 22. 6. 2023 14.00-17.00

PRIJAVI SE 

 

Trener

Dr. Franc Gider, poslovni svetovalec in mentor

V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije in številnih projektov, na katerih je delal, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je bil tudi sam direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi.

Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke bizinaizi, ki združuje kompetence s področja optimizacije poslovnih procesov, vodenja in osebne rasti.

Dr. Vildana Sulić Kenk: »Vedno in povsod se najde delo …«