Kontakt

Obvladovanje časa

Tretji modul je namenjen učenju tehnik in orodij za večjo produktivnost in boljšo izrabo časa. Naučili se boste kako določati prioritete, kako s spremembo odnosa do dela izboljšati učinkovitost, kako učinkovito delegirati in obvladovati informacije. Dobili boste delovni zvezek, s pomočjo katerega boste lahko preverili, kako učinkovito razporejati svoj čas in spoznali priložnosti za povečanje vaše učinkovitosti. Tretji modul vam bo pomagal do boljše organizacije, s katero boste lahko prihranili čas.

 

Vsebina

  • Test osebne učinkovitosti.
  • Organizacija (Eisenhowerjeva matrika, seznam aktivnosti, osebna inventura).
  • Odnos do dela (usklajenost osebnega poslanstva s poslanstvom organizacije, motivacija, cilji, okolje, orodja za vzdrževanje pozitivnosti).
  • Delegiranje (ocena, postavljanje pričakovanj, podpora, spremljanje).
  • Obvladovanje informacij.

Modul obsega 4 interaktivne delavnice po 4 pedagoške ure (16 PU).

 

Termini

MODUL 3 1. SREČANJE 2. SREČANJE 3. SREČANJE TERMIN
Obvladovanje časa 17. 5. 2023 24. 5. 2023 31. 5. 2023 14.00-17.00

PRIJAVI SE 

 

Trener

Dr. Franc Gider, poslovni svetovalec in mentor

V svoji več kot 20 letni svetovalni karieri je sodeloval z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. Navdih za svoje delo črpa iz številnih izobraževanj, ki se jih udeleževal po vsem svetu od Amerike do Avstralije in številnih projektov, na katerih je delal, predvsem pa iz lastnih izkušenj, saj je bil tudi sam direktor agencije z več kot 40 zaposlenimi.

Deluje v okviru zaščitene blagovne znamke bizinaizi, ki združuje kompetence s področja optimizacije poslovnih procesov, vodenja in osebne rasti.

Koda 95 mi poteče letos, veljavnost voznikove kartice čez 2 leti